2014-08-12 17:14:48
Φωτογραφία για ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ... «ΣΦΑΧΤΟΥΝ» Η Mercedes!
Έτοιμη να αφήσει τις οδηγίες στους Ρόσμπεργκ και Χάμιλτον επιτρέποντάς τους να δώσουν τη μάχη τους με τα δικά τους όπλα για τον τίτλο είναι η Mercedes, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Τέλος στις οδηγίες αποφάσισε να βάλει η Mercedes. Από τη στιγμή που ο τίτλος στους κατασκευαστές δείχνει εξασφαλισμένος από τόσο νωρίς, αναμένεται να επιτρέψει στους Νίκο Ρόσμπεργκ και Λιούις Χάμιλτον να δώσουν τη μάχη τους χωρίς… περιορισμούς και οδηγίες για τον τίτλο στους οδηγούς.

«Η μάχη θα γίνει πιο έντονη, αλλά αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο τότε είμαι αισιόδοξος πως μόνο οι πιλότοι μας θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Υπάρχουν πολλά περισσότερα από τον δικό μας προγραμματισμό. Είναι το πρωτάθλημα, οι φίλαθλοι, οι μάρκες που αντιπροσωπεύουμε. Το χρωστάμε σε όλους να τους αφήσουμε να τρέξουν ελεύθερα», δήλωσε το αφεντικό της γερμανικής ομάδας, Τότο Βολφ, και πρόσθεσε:

«Θα μπορούσαμε να είμαστε κοντόφθαλμοι και να πούμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε τον τίτλο των οδηγών και των Κατασκευαστών και για αυτό θα έπρεπε να δίνουμε εντολές στους πιλότους μας, να μην τρακάρουν και να συνεχίσουμε αυτό που ισχύει. Αλλά εμείς θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό. Μέχρι τώρα λειτουργεί καλά. Μπορεί να υπάρξει ένα σημείο που δεν θα είναι διαχερίσιμη η κατάσταση; Ναι, είναι πιθανό, αν και εγώ δεν το πιστεύω εξαιτίας των πιλότων».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ