2014-08-12 20:12:03
Φωτογραφία για ΙΣΠΑΝΙΚΗ... ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ! (ΡΗΟΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Στο μεγαλείο του Θρύλου υποκλίνονται οι Ισπανοί με αφορμή το αυριανό φιλικό παιχνίδι που θα δώσει με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο πλέον και πολλές είναι οι ομάδες που θέλουν να κλείσουν τα τελευταία φιλικά μαζί του, ως... πρόβα τζενεράλε για τις υποχρεώσεις τους που αρχίζουν σε μερικές ημέρες.

Έχοντας λοιπόν γνωρίσει αρκετά τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι Ισπανοί και πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "planetadeporte.es", κάνει την αναφορά της στην αντίπαλο της Μπιλμπάο και... υποκλίνεται στον πρωταθλητή Ελλάδας.

«Η ομάδα καθοδηγείται από τον Μίτσελ και είναι ο κάτοχος του τίτλου και η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τα εννέα από τα δέκα τελευταία πρωταθλήματα, ενώ έχει κερδίσει και άλλα δύο Κύπελλα, το 2012 και το 2013 και όπως η Αθλέτικ, δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ από την πρώτη κατηγορία», σημειώνει το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Στο ρόστερ έχει παίκτες όπως ο Ερίκ Αμπιντάλ, νέο απόκτημα από τη Μονακό και τον Χαβιέρ Σαβιόλα, παίκτη που έχει αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες όπως είναι οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάλαγα. Επίσης, απέκτησε δανεικό από την Μπαρτσελόνα τον Ιμπραΐμ Αφελάι. Στην προετοιμασία, η ελληνική ομάδα αντιμετώπισε μεγάλες ομάδες όπως είναι οι Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Έχασε μόνο από τη Λίβερπουλ με 1-0, κέρδισε 3-0 τους Ιταλούς, ενώ έφερε ισοπαλία 2-2 με τη Μάντσεστερ Σίτι».

Δείτε το βίντεο των Ισπανών:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ