2014-08-12 20:47:05
Φωτογραφία για Air Liquide: Περαιτέρω επένδυση ύψους περίπου 40 εκατ. ευρώ στη Βραζιλία
Σε επένδυση περίπου 40 εκατ. ευρώ θα προχωρήσει η Air Liquide, με την κατασκευή μίας νέας Μονάδας Διαχωρισμού Αέρα (ASU - Air Separation Unit) για την προμήθεια της Klabin, του μεγαλύτερου κατασκευαστή χαρτιού της Βραζιλίας, με οξυγόνο.

Η συμφωνία προβλέπει την προμήθεια περισσότερων από 160 τόνων οξυγόνου ημερησίως στο νέο εργοστάσιο της Klabin στην Ortigueira, καθώς στο εργοστάσιο στην Telêmaco Borba, δύο περιοχές που βρίσκονται στην πολιτεία Paraná. Το οξυγόνο που θα παράγει η νέα ASU θα χρησιμοποιείται για την επεξεργασία και τη λεύκανση του χαρτοπολτού με τρόπο πιο αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον.

Τη νέα μονάδα θα σχεδιάσει και κατασκευάσει ο Κλάδος Engineering και Κατασκευών της Air Liquide, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονες τεχνολογίες που προσφέρουν ενεργειακή απόδοση, άριστες επιδόσεις και ασφάλεια.

Στη Νότια Περιοχή της Βραζιλίας, η Air Liquide ήδη εξυπηρετεί περίπου 3.000 πελάτες με 12 παραγωγικές μονάδες
. Η νέα ASU θα αποτελέσει την πρώτη στην πολιτεία Paraná, ενώ θα επιτρέψει την προμήθεια οξυγόνου, αζώτου και αργού σε πελάτες των κλάδων βιομηχανίας και υγείας στις περιοχές Paraná, Santa Catarina, Rio Grande do Sul και Mato Grosso do Sul. Με την επένδυση αυτή, η ανταγωνιστικότητα της Air Liquide σε τοπικό επίπεδο αυξάνεται, οδηγώντας ταυτόχρονα στην ενδυνάμωση της παρουσίας της εταιρίας στην περιοχή.

Ο Augustin de Roubin, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Air Liquide και υπεύθυνος για την περιοχή της Νότιας Αμερικής σημειώνει: «Ευχαριστούμε την Klabin για την εμπιστοσύνη της. Είμαστε πολύ περήφανοι που ικανοποιούμε τις αυξανόμενες ανάγκες μεγάλων βραζιλιάνικων εταιριών, όπως η Klabin, και που ενισχύουμε την αειφόρο οικονομική ανάπτυξη σε μία περιοχή του κόσμου που αναπτύσσεται ταχύτατα. Η νέα αυτή επένδυση θα ενδυναμώσει την παρουσία μας στη Νότια Περιοχή. Τα τελευταία τρία χρόνια, έχουμε επενδύσει περισσότερα από 250 εκατ. ευρώ στη Βραζιλία και σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε τη διεύρυνσή μας στην περιοχή.»
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ