2014-08-12 20:57:00
Φωτογραφία για Αιτωλοακαρνανία: Συνελήφθη για δεύτερη φορά σε ένα χρόνο αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών
Συνελήφθη, στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 22 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη) και για παραβάσεις του Νόμου περί αλλοδαπών.

Για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί τρεις ακόμα ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 48, 36 και 33 ετών για τα κατά περίπτωση, αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας και για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών (αγορά ναρκωτικών για προσωπική χρήση).

Ειδικότερα μετά από αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών που προέκυψαν από την έρευνα των αστυνομικών, για διακίνηση ναρκωτικών από τον 22χρονο, σε αγροτική περιοχή κοντά στο νεκροταφείο του χωριού, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στο Νεοχώρι όπου εντοπίστηκε ο δράστης και συνελήφθη.


Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν και οι τρεις ημεδαποί, οι οποίοι είχαν προσέλθει στο χώρο, με σκοπό την αγορά ναρκωτικών από τον 22χρονο, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί του.

Σε σωματικές έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους δράστες βρήκαν και κατέσχεσαν :

Έξι κινητά τηλέφωνα

Το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ

Ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 28 εκατοστών

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 22χρονου προέκυψε ότι, είχε συλληφθεί πριν από ένα χρόνο περίπου, στο Αγρίνιο και καταδικαστεί για συναφή αδικήματα και του είχε απαγορευθεί η είσοδος στη Χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ