2014-08-13 09:57:29
Φωτογραφία για ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Ο «ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ... ΜΕΓΑΛΟ «ΜΠΑΜ»!
Ο Ολυμπιακός φουλάρει για να κλείσει και το θέμα του (βασικού κατ'αρχήν) σέντερ φορ, ενώ για το θέμα του δεύτερου επιθετικού κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να έχει έτοιμη λύση στην περίπτωση που υπάρξει εμπλοκή στις 25/8 με τον Άλαν Πουλίδο (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Επειδή έχει γίνει πολύς λόγος για τον επιθετικό που θα πάρει τη φανέλα με το "9", θα επιμείνουμε σε αυτό που έχουμε πει εδώ και περισσότερο από μία εβδομάδα για συγκεκριμένους λόγους (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Πρώτο, μεγάλο και απόλυτο φαβορί είναι ο Κώστας Μήτρογλου και αφήστε στην άκρη για την ώρα Ισπανίες, Αγγλίες, Πορτογαλίες και Βραζιλίες. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να βρει την άκρη με την Φούλαμ, αυτόν θα φέρει.

Με τι τρόπο θα γίνει κάτι τέτοιο, δε το γνωρίζει ακόμα κανείς, αφού δεν παίζει μόνο το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη αλλά ακόμα και αυτό της... αγοράς. Τα δεδομένο λοιπόν είναι τα εξής : O Oλυμπιακός θέλει πρώτα απ'όλα Μήτρογλου, Η Φούλαμ θέλει ν'απαλλαγεί το συντομότερο απ'τον Μήτρογλου, ενώ ο ίδιος ο "πιστολέρο" θέλει πρώτα απ'όλα Ολυμπιακό, γι'αυτό έχει ρίξει "πόρτα" σε ότι πρόταση του έχει γίνει μέχρι τώρα! 


Τόσο απλά είναι τα πράγματα και αν τα βρουν οι διοικήσεις των δύο ομάδων την άλλη ώρα ο Κώστας θα είναι στον Πειραιά.

Και πάμε στα άλλα Ο Ολυμπιακός χτυπάει και σε άλλα ταμπλό, αφού ήδη ο σχεδιασμός στο θέμα των επιθετικών έχει μείνει πίσω και η ομάδα είναι αυτή τη στιγμή μόνο με τον... τρίτο της φορ -θεωρητικά πάντα- Διαμαντάκο, λίγες μέρες πριν αρχίσει η νέα περίοδος. Στο λιμάνι δεν μπορούν λοιπόν να αφήσουν όλο τους το "οικοδόμημα" στα χέρια της... Φούλαμ, όσο και αν θέλουν τον Μήτρογλου.

Το ιδανικό σενάριο στον Πειραιά λέει... Μήτρογλου και Πουλίδο και προς τα εκεί πέφτει όλο το βάρος. 

Αυτό που επίσης είναι δεδομένο, είναι ότι ο Ολυμπιακός παλεύει μία πολύ δύσκολη υπόθεση επιθετικού για να κάνει το μεγάλο "μπαμ", έχεις τις ελπίδες του αλλά... δεν παίζει μόνος. Αυτά προς το παρών...

Από εκεί και πέρα... και αν δεν προχωρήσουν τα παραπάνω Ζόνας και βλέπουμε... Τα δίχτυα έχουν απλωθεί παντού αλλά το... ντόμινο είναι αναπόφευκτο. "Βλέπουμε και ανάλογα προχωράμε", κάπως έτσι πάει το πράγμα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στο λιμάνι...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ