2014-08-13 19:47:07
Φωτογραφία για Φιλικό ζωής για Ολυμπιακό με Αθλέτικ Μπιλμπάο [video]
Έτοιμος να δώσει την πρώτη παράσταση στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τη φετινή σεζόν είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στις 21:30 την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, για ένα δυνατό φιλικό τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στη UNICEF.

Μετά από την προετοιμασία και τα φιλικά στο Ζέεφελντ, καθώς και τη συμμετοχή στο σπουδαίο φιλικό τουρνουά International Champions Cup των ΗΠΑ, οι πρωταθλητές Ελλάδας δίνουν τον πρώτο αγώνα μπροστά στο κοινό τους, που αναμένεται να γεμίσει το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου, παρά τη ζέστη του Αυγούστου.

Τα εισιτήρια είχαν μεγάλη ζήτηση από την αρχή και ήδη από την πρώτη μέρα "έφυγαν" 5.000 εξ αυτών κι ενώ οι κάτοχοι διαρκείας (πάνω από 10.000) θα έχουν κι αυτοί δικαίωμα να δουν το παιχνίδι από κοντά.

Μίτσελ και Βαλβέρδε, δύο από τους πιο αγαπημένους προπονητές που έχουν καθίσει στον πάγκο της ομάδας, έκαναν το κάλεσμά τους όπως κι ο Ερίκ Αμπιντάλ.


Στο αγωνιστικό σκέλος, οι ενοχλήσεις στη μέση του Κώστα Μανωλά οδήγησαν στον αποκλεισμό του από την αποστολή των "ερυθρολεύκων" για το παιχνίδι, το οποίο θα απολέσει μία δυνατή πρόβα ενόψει της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Βούρος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Κασάμι, Κολοβός, Μανιάτης, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα

Η αποστολή της Μπιλμπάο: Ιραϊθοθ, Λαπόρτε, Ερίκ Μοράν, Σαν Χοσέ, Μπενάτ, Ιτουράσπε, Ντε Μάρκος, Ιμπαΐ, Ιάγκο Ερερίν, Σουσαέτα, Ιραόλα, Ετσεΐτα, Μικέλ Ρϊκο, Γκουρπέγκι, Μουνιαΐν, Αντούριθ, Μπαλεντσιάγα, Γκιγιέρμο, Ακέτχε, Ουνάι Λόπες, Βιγκέρα
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ