2014-08-13 20:22:57
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ... ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΤΟΝ ΑΦΕΛΑΪ!
Ηταν ο διακαής πόθος του Μίτσελ από την στιγμή που τόσο ο Λουίς Ενρίκε, όσο και οι Τσάβι, Πουγιόλ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, του είπαν ότι ο Αφελάι είναι έτοιμος να παίξει άμεσα. Ο Ισπανός τεχνικός είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από την απόκτηση του Ολλανδού.

Η συνάντησή τους δεν έγινε στο Ρέντη, όπως σας έχουμε ενημερώσει, αφού την ώρα που γινόταν η προπόνηση της ομάδας, ο Αφελάι τελείωσε τις ιατρικές εξετάσεις και πήγαινε στα γραφεία της ΠΑΕ για τις τελικές συζητήσεις. Εγινε όμως αργά το βράδυ στο Μικρολίμανο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο Ολλανδός ακραίος, μαζί με τον Γιάννη Βρέντζο, τον Χουάνχο Λορένθο, τον Κώστα Καραπαπά, τον Ιταλό ατζέντη Μίνο Ραϊόλα και εκπροσώπους του γραφείου μάνατζερ που έχουν τα δικαιώματα του παίκτη δείπνησαν, ενώ Μίτσελ και Αφελάι είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά.

Αμφότεροι είναι χαρούμενοι που θα συνεργαστούν και ο Ισπανός τεχνικός περιμένει πολλά από την παρουσία του 28χρονου ακραίου, που είναι ικανός να ανοίξει μόνος του την αντίπαλη άμυνα.


Οι ερυθρόλευκοι είχαν να λένε χθες για τις εντυπώσεις τους από τον Αφελάι και δύο πράγματα τους έκαναν ακόμη πιο χαρούμενους: Πρώτον, η «δίψα» που δείχνει για να παίξει καλά και να κερδίσει όσα έχασε την προηγούμενη τριετία και δεύτερον είναι πολύ απλός και χωρίς ίχνος βεντετισμού πάνω του.

Διότι, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να παίρνουν μεγάλα ονόματα, παίκτες από μεγάλες ομάδες, που θα κάνουν πιο δυνατά τα αποδυτήρια κι όχι να κινδυνεύουν να «χαλάσουν». Αλλωστε και στην περίπτωση του Αφελάι πήραν αρκετές πληροφορίες για τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του πριν προχωρήσουν στην απόκτησή του, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sday.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ