2014-08-14 11:18:09
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ... ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2014-15! (ΡΗΟΤΟ)
Από νωρίς στη... μάχη ο Κώστας Παπανικολάου, με τους Χιούστον Ρόκετς να φιλοξενούνται στην πρεμιέρα του ΝΒΑ από τους Λέικερς.

Ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού θα είναι ο πρώτος Έλληνας παίκτης που θα... ιδρώσει τη φανέλα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τη σεζόν 2014-2015.

Το νέο πρωτάθλημα αρχίζει στις 28 Οκτωβρίου και η πρεμιέρα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Εκτός από αυτή των Ρόκετς με τους Λέικερς στο Λος Άντζελες, υπάρχουν και οι αγώνες των πρωταθλητών Σπερς με τους Μάβερικς στο Σαν Αντόνιο και των Πέλικανς με τους Ορλάντο Μάτζικ.

Πιο γεμάτο το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής, όπου θα ριχτούν στη μάχη και οι άλλοι τρεις Έλληνες, με τους Μπακς του Αντετοκούνμπο να αγωνίζονται στην έδρα των Χόρνετς, ενώ οι Γκρίζλις των Κουφού και Καλάθη υποδέχονται τους Τίμπεργουλβς.

Από εκεί και πέρα η πρώτη εμφάνιση του ΛεΜπρόν Τζέιμς μετά την επιστροφή του στο Κλίβελαντ θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου με αντίπαλο τους Νικς, μπροστά στο κοινό των «Καβς». Όσο για τους Μαϊάμι Χιτ, το πρώτο φετινό τους ματς θα είναι εντός έδρας απέναντι στους Γουάσιγκτον Γουίζαρντς στις 29/10.


Σχετικά με τους ελληνικούς... εμφυλίους, ο πρώτος είναι προγραμματισμένος για τις 8 Νοεμβρίου, όταν οι Μπακς θα υποδεχτούν τους Γκρίζλις (στις 14/3 το αντίστοιχο ματς στο Μέμφις), ενώ ο Κώστας Παπανικολάου θα αντιμετωπίσει τον Αντετοκούνμπο ακριβώς τρεις εβδομάδες μετά (21/11) στο Χιούστον.

Περισσότερες θα είναι πάντως οι κόντρες του «Παπ» με το δίδυμο των Κουφού και Καλάθη, μιας και θα υπάρξει καρέ αγώνων μεταξύ των Ρόκετς και των «αρκούδων». Αρχικά στις 14 Νοεμβρίου στο Μέμφις, έπειτα στις 3 Δεκεμβρίου στο Χιούστον και την επόμενη των Χριστουγέννων (26/12) θα παίξουν ξανά στο Μέμφις, με το τέταρτο παιχνίδι να γίνεται στις 4 Μαρτίου στο γήπεδο των «ρουκετών».

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ