2014-08-14 20:35:10
Φωτογραφία για «ΚΥΝΗΓΑΕΙ» ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΓΑΛΑΤΑ ΓΙΑ... ΑΜΡΑΜΠΑΤ! (ΡΗΟΤΟ)
Ανοιγμα σε Ολυμπιακό και Μάλαγα για την παραχώρηση του Μαροκινού μεσοεπιθετικού, Νορντίν Αμραμπατ, έκανε σύμφωνα με δημοσιεύματα των τουρκικών ΜΜΕ η Γαλατάσαραϊ.

Η «Τσιμ Μπομ» φαίνεται να έχει βγάλει στο... «σφυρί» τον Αμραμπατ, με δεδομένο πως έχει πρόβλημα με τον αριθμό ξένων που έχει στο ρόστερ της και επιπλέον φέρεται να έχει πρόβλημα και με τη νομοθεσία του Financial Fair Play της UEFA.

Ετσι οι διοικούντες της Γαλατά αποφάσισαν την πώληση του Αμραμπατ κάνοντας... άνοιγμα τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στη Μάλαγα που ήταν οι δυο ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του.

Τώρα για το ποια είναι η στάση του Ολυμπιακού, τίποτα δεν είναι σίγουρο… Πάντως, μετά την απόκτηση του Αφελάι, το θέμα... «πάγωσε», ωστόσο δεν μπορεί να προεξοφληθεί πως οι ερυθρόλευκοι δεν θα κινηθούν εκ νέου για τον παίκτη με δεδομένο πως μπορεί να αγωνιστεί και στις δυο πλευρές.

Συν τοις άλλοις, οι ερυθρόλευκοι έχουν τη δυνατότητα έναντι της Μάλαγα να προσφέρουν σαφέστατα περισσότερα χρήματα και την πρόκληση του Champions League.

Πιθανόν λοιπόν οι επόμενες ώρες να δείξουν αν ο Ολυμπιακός κινηθεί για τον παίκτη που αρέσει πολύ στον Μίτσελ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ