2014-08-14 22:15:04
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ... ΑΦΕΛΑΪ ΕΝΟΨΕΙ ΦΕΝΕΡ
Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το «τεστ» με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και προετοιμάζεται για την «πρόβα τζενεράλε» με την Φενέρ στην Τουρκία.

Προπόνηση το απόγευμα στις 19:00 είχε το πρόγραμμα των παικτών του Μίτσελ την Πέμπτη. Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Εκείνοι που αγωνίστηκαν για περισσότερα από 60 λεπτά κόντρα στην Μπιλμπάο έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση, ενώ όσοι έπαιξαν λιγότερο ή και καθόλου, συνέχισαν με κανονικό πρόγραμμα.

Για πρώτη φορά συμμετείχε σε αυτό και ο Ιμπραΐμ Αφελάι. Ο Ολλανδός άσος «μπήκε» στα τελειώματα φάσεων, τα οποία έγιναν, αλλά και στο δίτερμα το οποίο έπαιξε η ομάδα, σε μικρό χώρο. Η προπόνηση δεν διήρκεσε παρά μία ώρα και ένα τέταρτο και αύριο το πρωί στις 09:00 οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν ξανά. Αργότερα, το απόγευμα, θα αναχωρήσουν για την Τουρκία, όπου το Σάββατο δίνουν το τελευταίο τους «τεστ» πριν την έναρξη της σεζόν, απέναντι στη Φενέρ.

Εκτός προγράμματος έμεινε ο Μανωλάς, λόγω μικροενοχλήσεων στη μέση και συνέχισε με ατομικό, όπως και οι Σιόβας και Χολέβας, οι οποίοι ταλαιπωρούνται επίσης από μικροενοχλήσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ