2014-08-14 22:37:45
Φωτογραφία για ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...
Ο Σπύρος Γιαννιώτης σχολίασε την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου και την 10η θέση που κατέλαβε στα 10χλμ ανοιχτής θάλασσας.

Ο Κερκυραίοςς πρωταθλητής του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε αυτή τη φορά να πανηγυρίσει ένα μετάλλιο, έμεινε όμως ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές με την απόδοσή του, μετά και το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον ώμο, αλλά και το… ξύλο που έπεσε κατά τη διάρκεια της κούρας.

«Σήμερα ήταν δύσκολα, είχε πολύ ξύλο, ο πιο δυνατός θα κέρδιζε. Σήμερα υπήρχε σε μεγάλο βαθμό σωματική επαφή, καλός είμαι, αλλά όχι τόσο καλός σε αυτό το κομμάτι. Εμένα μου αρέσει στο τέλος να μπαίνω μπροστά και να κάνω την κούρσα μου. Λόγω και του προβλήματος στον ώμο, το φοβήθηκα και πήγα πιο συντηρητικά, απλά δεν είχα το κάτι παραπάνω για να δώσω πιο γρήγορο ρυθμό και να ελέγχω την κούρσα. Δεν το είχα αυτό, ειδικά τη στιγμή που πέρασα μπροστά. Έτσι είναι οι αγώνες. Επειδή έχεις πάρει κάποια μετάλλια, δεν σημαίνει ότι θα το πετυχαίνεις συνέχεια», σχολίασε αρχικά ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του αγωνίσματος.


Και συμπλήρωσε: «Το μετάλλιο είναι πάντα ο στόχος, αλλά κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία. Ήμουν καλός, αλλά όχι εξαιρετικός. Το θέμα είναι ότι γίνεται σε μια κατάλληλη στιγμή και αυτό με βάζει σε σκέψεις. Τις τελευταίες ημέρες ένιωθα κάπως περίεργα στην προπόνηση, δεν ένιωθα τη σιγουριά που θα έπρεπε, αλλά μπήκα στον αγώνα με στόχο να κατακτήσω μια καλή θέση. Στο τέλος έπαθα και μια κράμπα και δεν μπορούσα να βάλω πόδια. Υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση, αλλά κοιτάμε μπροστά, υπάρχει το ομαδικό, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι τα 10χλμ.».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ