2014-08-14 22:49:05
Φωτογραφία για Tελετή λήξης σεμιναρίου επιμόρφωσης ομογενών δασκάλων
Έναν εγκάρδιο χαιρετισμό απηύθυνε, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Γαβριήλ Αβραμίδης προς τους 60 ομογενείς δάσκαλους και δασκάλες από την Ουκρανία, τη Ρωσία, την Αρμενία, το Καζακστάν και τη Γεωργία που διδάσκουν την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό σε ελληνικές κοινότητες και σχολεία, καθώς και σε έδρες πανεπιστημιακών τμημάτων.

Στη σύντομη ομιλία που πραγματοποίησε ο κ. Αβραμίδης, προσκεκλημένος της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (Γ.Γ.Α.Ε.) και του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας (Κ.Ε.Γ.), υπό την αιγίδα των οποίων υλοποιήθηκε η επιμόρφωση των ομογενών δασκάλων και κατόπιν της σχετικής ενημέρωσης που έλαβε από τους υπευθύνους του προγράμματος επεσήμανε, πως ο στόχος του προγράμματος για την ενίσχυση της ελληνομάθειας με την ταχύρρυθμη επιμόρφωση των συμμετεχόντων στη διδακτική μεθοδολογία της ελληνικής, ως ξένης γλώσσας εκπληρώθηκε σε σημαντικό βαθμό.

Ολοκληρώνοντας την τελετή λήξης του σεμιναρίου που έγινε στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Αβραμίδης δέχθηκε να απονείμει τις βεβαιώσεις συμμετοχής στους συμμετέχοντες-ουσες ομογενείς δάσκαλους και δασκάλες από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ