2014-08-15 01:38:48
Φωτογραφία για Η Cyta ξεκινά την κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα
Την πρώτη επίσημη «εμφάνισή» της στον τομέα των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας έκανε πριν από λίγες ημερες  η Cyta Ελλάδος. Η ελληνική θυγατρική του κύριου τηλεπικοινωνιακού παρόχου της Κύπρου ανακοίνωσε μία προσφορά που απευθύνεται αποκλειστικά προς τους συνδρομητές σταθερής που έχει στην Ελλάδα, προκειμένου να δοκιμάσουν πρώτοι τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας. Συγκεκριμένα, οι πρώτοι 4.000 πελάτες σταθερής τηλεφωνίας της Cyta Ελλάδος που θα κάνουν αίτηση εντός του Αυγούστου στα σημεία διάθεσης της εταιρείας θα αποκτήσουν το ειδικό πακέτο προσφοράς, το οποίο προσφέρει έναντι 25 ευρώ τον μήνα -και για πάντα- τη δυνατότητα για 1.000 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, 1.000 γραπτά μηνύματα προς όλους και 1.000 MB για πρόσβαση στο Διαδίκτυο από το κινητό τηλέφωνό τους.

Πρακτικά, με την προσφορά αυτή που αφορά αποκλειστικά τους υπάρχοντες πελάτες της, η Cyta Ελλάδος ξεκινά μία δοκιμαστική περίοδο των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας που θα προσφέρει.


Σημειωτέον πως η θυγατρική του κύριου τηλεπικοινωνιακού παρόχου της Κύπρου λειτουργεί ως εικονικός πάροχος υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας (Mobile Virtual Network Operator - MVNO) και χρησιμοποιεί τις υποδομές του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της Vodafone Ελλάδος όσον αφορά το κομμάτι των κεραιών και των σταθμών βάσης, καθώς έχει ήδη υλοποιήσει τις δικές της υποδομές στα κεντρικά συστήματα υποστήριξης των υπηρεσιών.

Η ευρεία διάθεση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας από τη Cyta Ελλάδος εκτιμάται, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ότι θα ξεκινήσει εντός του Σεπτεμβρίου, ενώ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εμπορική πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία, η οποία θα είναι ο τέταρτος «παίκτης» στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας.

Το πιθανότερο είναι να επιδιώξει να κινηθεί στη λογική των συνδυαστικών πακέτων, δεδομένου πως είναι ο μοναδικός τηλεπικοινωνιακός πάροχος που αυτή τη στιγμή μπορεί να προσφέρει σε ένα πακέτο υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ευρυζωνικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο αλλά και συνδρομητικής τηλεόρασης, το αποκαλούμενο και 4play.

imerisia:Δημήτρης Μαλλάς argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ