2014-08-15 04:10:07
Φωτογραφία για Υπόθεση εξαφάνιση: Δεν σε θέλει ή φοβάται να δεσμευτεί;
Ένα ερώτημα που απασχολεί τον γυναικείο πληθυσμό To ακούς παντού. Ήμουν με τον τάδε για κάποιο διάστημα και ξαφνικά εξαφανίστηκε. Γνώρισα ένα παιδί που μου αρέσει και φαίνεται να του αρέσω κι εγώ..αλλά δεν απαντάει στα μηνύματα μου.

Τα κορίτσια τρελαίνονται και τα ερωτήματα μένουν αναπάντητα. Μα γιατί δεν με παίρνει τηλέφωνο;

Αφού δείχνει να του αρέσω, γιατί δεν κάνει κάτι για να είμαστε μαζί; Μπορεί να μην είναι παγκόσμιο φαινόμενο, πάντως σίγουρα είναι μια τάση που παίζει πολύ στη χώρα μας. Σχέσεις ανολοκλήρωτες, κεκαλυμμένα συναισθήματα, αμφισβήτηση του αυτονόητου.. δηλαδή ότι δύο άνθρωποι που θέλουν ο ένας τον άλλον θα πρέπει να είναι μαζί. Παιχνίδια της πλάκας που ενισχύονται με την υποστήριξη των social media και με μια ψευτοcool νοοτροπία πεντάχρονου. Τι πραγματικά συμβαίνει;

Εντάξει, το έχουμε καταλάβει πως οι καιροί δεν ευνοούν τις μονογαμικές σχέσεις.
. ωστόσο πόσο μπορείς να πολεμήσεις το συναίσθημα (όταν αυτό σου προκύψει;). Πολλά αγόρια φαίνεται να υπερπηδούν με περισσή ευκολία αυτόν τον παράγοντα, επιλέγοντας ένα ανώδυνο πολυγαμικό status που τους επιτρέπει να επιπλέουν. Τα όρια ανάμεσα στο «δε γουστάρω αρκετά» και «δεν είμαι σε φάση να έχω ένα συναισθηματικό δέσιμο με μια κοπέλα» είναι συγκεχυμένα. Μερικές φορές ισχύει το πρώτο, κάποιες το δεύτερο.. άλλες και τα δύο μαζί.

Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Δηλαδή ένας άνθρωπος που αρνείται να βγάλει το συναίσθημά του ή εν πάσει περιπτώσει να αντιμετωπίσει στα ίσια την απέναντι κοπέλα με οποιοδήποτε κόστος και αν έχει αυτό. Φοβερό! Ο ανδρισμός έχει εξαλειφθεί και heartbroken κορίτσια περισσεύουν από εδώ και από εκεί. Δεν ζητούμε το παραμύθι, αγαπητοί κύριοι, απλά λίγη αλήθεια, σκεφτείτε το.
 πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ