2014-08-15 16:44:23
Φωτογραφία για ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ... ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ!
Έγιναν και ειπώθηκαν πολλά κατά τη διάρκεια των περσινών τελικών στην Α1, που ήρθαν για να επισφραγίσουν μία... πλήρως αποτυχημένη χρονιά, αφού ο Ολυμπιακός δεν κατέκτησε κανένα τρόπαιο.

Η... μπάλα πήρε και τον Βασίλη Σπανούλη, που η αλήθεια είναι ότι η απόδοσή του στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό ήταν (πολύ) κάτω του μετρίου.

Κανείς βέβαια δε μπορεί να μιλήσει για τον πιο σημαντικό παίκτη του Ολυμπιακού στη μάχη για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης δύο συνεχόμενες φορές.

Τη σεζόν που πέρασε, ο Βασίλης ταλαιπωρήθηκε πολύ από το γόνατό του που ήταν αναγκαίο να ξεκουραστεί αλλά... που χρόνος για τέτοια. Ο ίδιος μάλιστα είχε πει σε ανύποπτη στιγμή "πόσο πια ν'αντέξουν αυτά τα γόνατα".

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος... γιατρός πάντως και φέτος ο Σπανούλης ξεκουράστηκε αρκετά ειδικά με τη  μη συμμετοχή του στην Εθνική. Η σκέψη του είναι στην Εθνική ομάδα, αλλά ήταν αντικειμενικά αδύνατο να την βοηθήσει αυτό το καλοκαίρι, πράγμα που κατάλαβε αμέσως και ο Φώτης Κατσικάρης.


Μην ξεχνάμε ότι ο αρχηγός βαδίζει στα 33 του χρόνια και οι αντοχές όσο πάνε και λιγοστεύουν.

Η ξεκούραση του έκανε πολύ καλό, έχει αρχίσει ήδη ατομικό πρόγραμμα και ο ίδιος νιώθει πολύ καλά το γόνατό του πράγμα που τον έχει γεμίσει με αισιοδοξία και χαρά. Νιώθει πλέον έτοιμος να μπει στον αγωνιστικό γολγοθά που στος τέλος του δεν υπάρχει ούτε σαν... εφιάλτης η σκέψη να μην κατακτηθούν φέτος κάποια τρόπαια.

Γνωρίζει τόσο ο ίδιος όσο και όλοι οι άνθρωποι μέσα στον Ολυμπιακό ότι φέτος η πίεση θα είναι τεράστια. Ίσως μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά. Τουλάχιστον όμως, ο ίδιος νιώθει καλά και όταν αυτό συμβαίνει, έχει αποδείξει ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ