2014-08-15 18:18:48
Φωτογραφία για ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΑΜΡΑΜΠΑΤ Η ΜΑΛΑΓΑ...
Την… πόρτα της Γαλατασαράι για νέο δανεισμό του Νορντίν Άμραμπατ χτύπησε εκ νέου η Μάλαγα, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ! Περίπου 1,5 εκατ. ευρώ δίνουν οι Ισπανοί για τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό.

Όπως αποκάλυψε ο τουρκικός Τύπος, η Γαλατά έχει στα χέρια της πρόταση από τη Μάλαγα για το δανεισμό του Νορντίν Άμραμπατ, ο οποίος είχε... «παίξει» δυνατά για τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι, ενώ κάποια δημοσιεύματα τον θέλουν να ασχολείται ακόμα με τον παίκτη.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός είχε αγωνιστεί το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν στην ομάδα της Ανδαλουσίας με τη μορφή δανεισμού από τη Γαλατά και είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Για το λόγο αυτό οι Ισπανοί θέλουν να τον εντάξουν και πάλι στο δυναμικό τους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους Τούρκους, η Μάλαγα κατέθεσε πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για νέο δανεισμό του Άμραμπατ, με οψιόν αγοράς μετά το τέλος της σεζόν 2014/15, ύψους πέντε εκατ. ευρώ.

Όμως, για να ολοκληρωθεί το deal θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή του ο νέος προπονητής της «Τσιμπόμ», Τσέζαρε Πραντέλι, ο οποίος δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν ο Μαροκινός εξτρέμ θα είναι στα πλάνα της σεζόν που ξεκινά σε λίγες μέρες.

Πέρυσι, ο Άμραμπατ είχε μόλις 8 συμμετοχές και δύο τέρματα με τη Γαλατασαράι, ενώ όταν μετακόμισε στη Μάλαγα –τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο- μέτρησε 15 αγώνες και ισάριθμα τέρματα στο πρωτάθλημα της Ισπανίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Ερντογάν και η νέα Τουρκία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Ερντογάν και η νέα Τουρκία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ