2014-08-16 09:44:33
Φωτογραφία για ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ... ΜΠΕΝΙΤΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Ο Ολυμπιακός περιμένει την άφιξη του Χόρχε Μπενίτες στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μετεγγραφή και να ξεπεραστεί και το θέμα με το κενό στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο Παραγουανός επιθετικός αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρολεύκους».

Ο 21χρονος παίκτης προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν, στην οποία κατάφερε να σημειώσει 17 γκολ σε 21 εμφανίσεις με την Γκουαρανί. Ο διεθνής με την πατρίδα του επιθετικός είχε βρεθεί στο μετεγγραφικό στόχαστρο και της Γκλάντμπαχ, όμως η μετεγγραφή δεν είχε προχωρήσει, παρότι οι συμπατριώτες του τόνιζαν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη γερμανική ομάδα. Η Γκλάντμπαχ πρόσφερε στην Γκουαραντί περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπενίτες αποτελεί προσωπική επιλογή του Μίτσελ, ο οποίος τον ξεχώρισε από όλες τις περιπτώσεις που είχε στα χέρια του ο Ισπανός. Από τη στιγμή που η περίπτωση επιστροφής του Μήτρογλου παρουσίαζε πολλές δυσκολίες, οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να κινηθούν για την απόκτηση του ταλαντούχου Παραγουανού, ο οποίος έχει προοπτικές να αποτελέσει μια εξαιρετική επένδυση για τους «ερυθρολεύκους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ