2014-08-17 01:05:14
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ... ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Μίτσελ.

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της φιλικής αναμέτρησης με τη Φενέρ, η οποία είχε αποκτήσει και τον χαρακτήρα τελικής πρόβας για τους ερυθρόλευκους, εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεω σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Ισπανός τεχνικός παρουσιάστηκε καθησυχαστικός.

Ερωτηθείς αρχικά για το τι έφταιξε και ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον κύκλο των πολύ δυνατών του παιχνιδιών προετοιμασίας με ήττα 2-1 στην Κωνσταντινούπολη, ο Μίτσελ αρκέστηκε να τονίσει:

«Οι συνθήκες δεν είναι δικαιολογία. Θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Τα στατιστικά δείχνουν ότι κάναμε τις ίδιες ευκαιρίες, 11 εκείνοι, 11 κι εμείς. Το παιχνίδι δεν μου άρεσε σε σχέση με τα προηγούμενα» ήταν η αρχική επισήμανση του προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια δεν παρέλειψε να σταθεί στον διδακτικό χαρακτήρα του εκτός έδρας φιλικού κόντρα στην ισχυρή Φενερμπαχτσέ:

«Μετράει πολύ αυτό το παιχνίδι γιατί μας δείχνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Θα βρούμε τέτοια παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ