2014-08-17 11:12:13
Φωτογραφία για «ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΕΡΗ» ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ΑΛΛΑ... ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ!
Ο Κώστας Μανωλάς συνεχίζει να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν κοντά στην Άρσεναλ, ολοένα και αυξάνονται.

Σε ένα από αυτά και συγκεκριμένα στο «Goal.com», ο Έλληνας αμυντικός φέρεται να έχει περάσει ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των Λονδρέζων, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Μανωλάς βρέθηκε στην Αγγλία για να έχει τις τελικές επαφές με τους ιθύνοντες των «κανονιέρηδων» και να ολοκληρωθεί σύντομα η μεταγραφή του. Ο Μανωλάς δεν ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη για το φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε, καθώς ένιωσε κάποιες ενοχλήσει, όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου των ερυθρόλευκων.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί πως ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού ταξίδεψε στην Αγγλία για τις τελικές επαφές με την Άρσεναλ. Ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πως το κόστος της μεταγραφής θα ξεπεράσει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός από τη μεριά του έχει ξεκαθαρίσει πως αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά, τότε δε θα συναινέσει στην παραχώρηση του παίκτη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ