2014-08-17 16:14:09
Φωτογραφία για O Μανώλης Κλωνάρης νικητής στην... τιτανομαχία του War Gloves! [video]
Μια από τις μονομαχίες του War Gloves που "έκλεψαν" τις εντυπώσεις και έστρεψαν όλα τα βλέμματα των θεατών που βρέθηκαν στο Λίντο πρόσφατα, πάνω τους, ήταν αυτή των Κλωνάρη- Κυνηγάκη Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, ο Μανώλης Κλωνάρης ήταν ο μεγάλος νικητής σε έναν αγώνα, που αποτέλεσε το επιστέγασμα της προσπάθειας που καταβλήθηκε για να είναι επιτυχημένη η διοργάνωση του War Gloves στο Ηρακλειο

Οι Ηρακλειώτες που κατέκλυσαν το κλειστό γήπεδο του Λίντο, καταχειροκρότησαν τους δύο αθλητές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Θα υπάρχει και συνέχεια...

Η επιτυχία του War Gloves στο Ηρακλειο, αναμφίβολα έχει γεμίσει ευχαρίστηση τους διοργανωτές, τους δασκάλους του kick boxing Αλέξανδρο Παπαδακη και Μιχαλη Καρουση, όμως τους ταυτοχρονα τους οδηγεί στη διοργανωση του WAR GLOVES 2!

Η υπόσχεση μαλιστα που δίνει ο κ. Καρούσης ειναι ότι οι αγώνες αυτοί θα ειναι τόσο ιδιαίτεροι, που τέτοια διοργάνωση δε θα εχει πραγματοποιηθεί ξανα στην Κρήτη!

"Πραγματικα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που αγκάλιασε την προσπάθεια μας και τους αγώνες του WAR GLOVES. Η διοργανωση ξεπέρασε καθε προσδοκία και αυτο μας γεμίζει με ευθύνη για να δωσουμε στο μέλλον στον κόσμο, κατι ακομη πιο δυνατό", αναφερει ο κ. Καρούσης
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ