2014-08-17 19:48:20
Φωτογραφία για ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ Ο ΠΟΥΛΙΔΟ ΚΑΙ ΟΙ... ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ!
Καθοριστικό ρόλο στο σχεδιασμό για τον δεύτερο επιθετικό παίζει η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο και μάλιστα εάν δεν υπάρξει σύντομα θετική τροπή ο Ολυμπιακός θα... στραφεί σε άλλη περίπτωση!

Με βάση τα τελευταία δεδομένα η τελική απόφαση για τον Πουλίδο θα βγει, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, στις 26 Αυγούστου με την πλευρά του παίκτη να περιμένει τα ευχάριστα.

Όμως έως τότε θα έχουν περάσει και άλλες πολύτιμες ημέρες, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή... έτοιμος να ενεργοποιήσει την εναλλακτική του επιλογή εφόσον δεν κριθεί οριστικά τότε η περίπτωση του Πουλίδο ή δεν βγει απόφαση υπέρ του Μεξικανού διεθνούς φορ.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που αναφέρουμε κάτι τέτοιο όμως, όπως είναι λογικό, δεν γίνεται να βγει όλη η χρονιά με τους Χόρχε Μπενίτες και Δημήτρη Διαμαντάκο, από την στιγμή που στον σχεδιασμό των ερυθρόλευκων υπάρχει συνολικά η απόκτηση τριών επιθετικών. Αυτό σημαίνει πως όσο δεν υπάρχουν θετικές εξελίξεις για τον Άλαν Πουλίδο τόσο θα αυξάνεται η πιθανότητα να κλείσει άλλος φορ.


Κάποιοι... ποντάρουν ακόμα στην υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου ενώ φυσικά εξακολουθούν να είναι ανοιχτές οι αποχωρήσεις παικτών, όπως οι Κώστας Μανωλάς, Γιάννης Μανιάτης και Χοσέ Χολέμπας. Λογικά λοιπόν όσο είναι ανοιχτά αυτά τα... μέτωπα το ρόστερ του Ολυμπιακού θα παραμένει σε καθεστώς διαμόρφωσης.

Πάντως, ακόμα και αν υπάρξει ευτυχές τέλος στην υπόθεση Πουλίδο μέσα στα χρονικά περιθώρια, και πάλι δε θα πρέπει ν'αποκλειστεί η περίπτωση απόκτησης επιθετικού, αφού ο νεαρός Μεξικανός φορ το πιθανότερο είναι να θέλει αρκετό χρόνο μέχρι να είναι σε θέση να παίξει στην ομάδα και να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Μίτσελ. Και το Champions League στα μέσα Σεπτέμβρη δε μπορεί να... περιμένει. Άλλωστε, έχουν χαθεί ουκ ολίγες προκρίσεις στις λεπτομέρεις, πράγμα που στο Λιμάνι δε θέλουν να ξανασυμβεί...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ