2023-06-25 13:30:03
Φωτογραφία για Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα  μετά τις αποχωρήσεις
Η κωμική σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" έχει πάρει ήδη το "πράσινο φως" και οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν καινούργια επεισόδια και την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές.

Συγκεκριμένα, έχει γίνει γνωστό πως από το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" θα αποχωρήσουν η Κλέλια Ρένεση, η Ελένη Κοκκίδου, η Μαρία Χάνου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Πριν από μερικές ημέρες, ο δημοσιογράφος Μαρίνος Βυθούλκας στην εκπομπή  "Breakfast@Star", αποκάλυψε το νέο ζευγάρι που θα αντικαταστήσει τους Χάνου - Χατζηαγγελάκη.

«Έπειτα από αρκετά κάστινγκ, μπορώ να σας πω πλέον ότι το νέο ζευγάρι από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα είναι η Εριέττα Μανούρη και ο Στάθης Κόικας. Παιδιά του Alpha», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή του Star.

Σήμερα Σάββατο 24 Ιουνίου, ο Στάθης Κόικας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα δε γίνεται" και επιβεβαίωσε πως θα ενταχθεί στο πρωταγωνιστικό cast του "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα".

Να θυμίσουμε, πως ο Στάθης Κόικας αυτή τη χρονιά συνεργάζεται ήδη με τον Alpha, καθώς βρίσκεται στη σειρά "Αυτή η νύχτα μένει".

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ