2014-08-17 20:00:18
Φωτογραφία για ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ... ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑΛ ΚΑΙ ΣΟ
Μπορεί να έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του ο Ισμαΐλ Καρτάλ όμως αναφέρθηκε στην επιθετική πρωτοβουλία του Ολυμπιακού και τα λάθη των παικτών του.

Ο Καρτάλ που ξεκαθάρισε πως έχει απόλυτη πίστη στις δικές του δυνάμεις αλλά και τις δυνατότητες των παικτών του έδωσε έμφαση και στα λάθη που έκαναν, τα οποία επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να γίνει ακόμα πιο επιθετικός και να βγάλει περισσότερες φάσεις.

«Σίγουρα θα πρέπει να ελαττώσουμε τα λάθη που κάναμε με Ολυμπιακό. Μιλήσαμε με τους παίκτες μετά το παιχνίδι και προλάβαμε να τους το αναλύσουμε αυτό.

Δώσαμε χώρους στον αντίπαλό μας και κάναμε και λάθη που του έδωσαν την ευκαιρία να γίνει ακόμα πιο απειλητικός και επιθετικός. Γενικότερα είδαμε πως ο Ολυμπιακός έβγαλε φάσεις στο ματς. Η Φενέρ θέλει σε κάθε παιχνίδι να κερδίζει αλλά δεν στέκεται μόνο εκεί. Στόχος μας είναι να δουλεύουμε σκληρά και να βελτιωνόμαστε συνέχεια. Όσο λιγότερα λάθη ειδικά σε τέτοια παιχνίδια με δύσκολες ομάδες τόσο το καλύτερο για εμάς», τόνισε ο τεχνικός της Φενέρ.


Ο Μούσα Σο σχολίασε: «Μία φιλική νίκη απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός πάντα σου ανεβάζει το ηθικό. Σε ένα ματς όπου είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Νομίζω πως σταθήκαμε ιδιαίτερα καλά και πως αποσπάσαμε μία σημαντική από ψυχολογικής πλευράς νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή δουλειά και να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή σεζόν».

Ο Ντιρκ Κάιτ από την άλλη μίλησε για την ετοιμότητά του: «Ο κόουτς ξέρει καλά το πότε και πόσο θα με χρησιμοποιήσει. Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκα για αρκετό διάστημα. Νιώθω αρκετά καλά. Πιστεύω πως στο φιλικό με την Ρόμα θα παίξω πιο πολύ. Ελπίζω να είμαι στο 100% πολύ σύντομα για να μπορέσω να προσφέρω στην ομάδα με την έναρξη των επίσημών μας υποχρεώσεων».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ