2014-08-17 20:36:28
Φωτογραφία για ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ!
Ο Βασίλης Καββαδάς θα έχει φέτος πολλές περισσότερες ευκαιρίες να δείξει την αξία του και το θέμα είναι απλά να τις εκμεταλλευτεί με τον καταλληλότερο τρόπο.

Λίγο μετά την έναρξη του περσινού πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός ανακοίνωνε τη μεταγραφή του Βασίλη Καββαδά από τον Πανιώνιο. Οι καλές σχέσεις που είχε ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τον παίκτη, αλλά και με ανθρώπους της ομάδας της Νέας Σμύρνης έφεραν το νεαρό σέντερ στο ΣΕΦ, ωστόσο έπαιξε μόλις σε 15 ματς στην Α1 και στο τελευταίο δίμηνο που κρίνονταν οι τίτλοι δε χρησιμοποιήθηκε.

Φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει αφού ο Καββαδάς μαζί με τους Ντάνστον και Χάντερ ειναι οι... ψηλοί του Ολυμπιακού στην Ελλάδα με τον Σίμονς να έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρωλίγκα. Ο διεθνής σέντερ των ερυθρόλευκων δούλεψε πολύ όλο το καλοκαίρι και μαζί με τον Ανδρέα Γκατζούλη και μόνος του ώστε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν και αναμφίβολλα θα είναι πολύ περισσότερες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά και οι πρόεδροι του Θρύλου πιστεύουν στις δυνατότητες του παίκτη και σίγουρα ο χρόνος στο παρκέ θα είναι αυξημένος. Το πόσο πολύ, εξαρτάται μόνο από τον ίδιο τον Καββαδά!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ