2014-08-17 22:00:14
Φωτογραφία για Συμβουλές για να «ξυπνήσετε» το παιδί που κρύβετε μέσα σας...
Και οι καλοκαιρινές διακοπές είναι η τέλεια περίοδος Είστε σε μία φάση που νιώθετε έντονο άγχος, πίεση, κακή διάθεση και την ανάγκη να ξεφύγετε για λίγο. 

Αναπολείτε τα παιδικά σας χρόνια, τότε που ήσασταν ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε; Που είχατε στη διάθεση σας τρεις μήνες για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Δυστυχώς, ο χρόνος δεν γίνεται να γυρίσει πίσω. 

Μπορείτε όμως να απολαύσετε μερικές στιγμές ανεμελιάς μέσα στο καλοκαίρι που θα σας θυμίσουν το πραγματικό νόημα των διακοπών και θα φυσικά θα σας ξεκουράσουν!

Δείτε κινούμενα σχέδια. Ξυπνήστε το Σαββοτοκύριακο και αντί για την πρωινή σας ενημέρωση, παρακολουθήστε κλασσικά κινούμενα σχέδια. Θα θυμηθείτε πόσο έξυπνα και διασκεδαστικά είναι.Κλείστε για έστω λίγες ώρες κινητά, tablets και laptops.Ζωγραφίστε. Δεν έχετε ιδέα πόσο ανακουφιστικό είναι. Mόλις πάρετε στα χέρια σας το λευκό μπλοκ και τις μπογιές ξεχνάτε τα πάντα και αφήνετε τη φαντασία σας ελεύθερη να δημιουργεί.Ακούστε παιδικά τραγούδια. Βάλε παιδικά τραγούδια στο youtube. Σε ποιον δεν φτιάχνει τη διάθεση το «Χοντρό Μπιζέλι;»Περάστε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας ή με τα ανίψια σας. Εκείνα ξέρουν πως να σας θυμίσουν τα παιδικά σας χρόνια.Συνεχίστε το παιχνίδι και στην παραλία. Φτιάξτε ένα κάστρο ή κάντε βουτιές από ένα ψηλό βράχο. Εξερευνήστε το βυθό και αφεθείτε στην μαγεία της φύσης.
πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ