2014-08-18 10:47:10
Φωτογραφία για ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ... ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ έχει ορισθεί για σήμερα, αλλά είναι περισσότερο για...ιατρικούς λόγους.

Επί δύο μέρες οι ερυθρόλευκοι θα περάσουν από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, τις οποίες και θα εξετάσει ο γυμναστής των ερυθρόλευκων, Ανδρέας Γκατζούλης και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το ακριβές πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Οι ερυθρόλευκοι θα περάσουν στο παρκέ του ΣΕΦ για πρώτη φορά την Τετάρτη, όταν άλλωστε αναμένεται να έχουν έρθει στην Ελλάδα, όλοι οι Αμερικανοί πλην φυσικά των Λαφαγιέτ και Λοτζέσκι, λόγω των υποχρεώσεων τους με την Εθνική Κροατίας και Βελγίου αντίστοιχα.

Εκτός φυσικά θα είναι και οι τρεις Έλληνες διεθνείς, Πρίντεζης, Σλούκας, Μάντζαρης, ενώ μια μικρή... «ανάσα» θα πάρει ο πιτσιρικάς του Θρύλου, Βασίλης Μουράτος, ο οποίος πήρε μέρος τόσο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων στο Ικόνιο, όσο και στο Παγκόσμιο στο Ντουμπάι και δεν έχει σταματήσει καθόλου από την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.


Οι ερυθρόλευκοι σε αντίθεση με άλλα χρόνια θα περάσουν το πρώτο μέρος της προετοιμασίας τους στο ΣΕΦ και στις 4 Αυγούστου θα αναχωρήσουν για την Ιταλία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό κομμάτι. Η ομάδα θα μείνει στην γειτονική χώρα μέχρι τις 19 του μήνα, όπου θα δοθούν και τα τρία πρώτα φιλικά. Ένα εξ’ αυτών θα είναι με τη Βενέτσια στο Caorle. Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για το τουρνουά “Rixos Cup” όπου θα συμμετάσχουν και οι Εφές, Φενέρμπαχτσε, Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αρμάνι Μιλάνο, ενώ για τις 27 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η επιστροφή στην Ελλάδα. Τελευταίο τουρνουά όπου αναμένεται να έχουν ενσωματωθεί και όλοι οι διεθνείς, είναι στις 3-5 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο, όπου οι ερυθρόλευκοι, θα αντιμετωπίσουν τη τοπική ομάδα, τον ΠΑΟΚ και την Αλ Ριγιαντί από τον Λίβανο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ