2014-08-18 10:36:55
Φωτογραφία για «ΔΟΥΛΕΥΕΙ» ΚΟΣΜΟ Ο ΜΙΤΣΕΛ...
Aρκετό καιρό τώρα δούλευε ο Ολυμπιακός την υπόθεση Μπενίτες (όταν ακόμα η ομάδα ήταν στο ICC) και σαφώς δεν ήταν η μοναδική (ο Μήτρογλου ήταν το... φαβορί, αλλά με την Φούλαμ δεν βρέθηκε ποτέ η άκρη).

Εξεταζόταν η περίπτωση του Παραγουανού φορ από τις αρχές Αυγούστου, αλλά κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός τον άφησε σε δεύτερη μοίρα, όταν προσπάθησε να φέρει τον Μήτρογλου ξανά στον Πειραιά. Στο διάστημα που ο Ολυμπιακός δεν έβρισκε την άκρη με τη Φούλαμ, ο Μπενίτες δεν την έβρισκε με την... Γκλάντμπαχ και κάπως έτσι κατέληξε στον Ολυμπιακό ο 22χρονος διεθνής Παραγουανός επιθετικός.

Ο Μίτσελ πάντως, διαφωτίζει πολύ κόσμο με τις τοποθετήσεις και τις δηλώσεις του. Το έκανε μετά το φιλικό με την Μπιλμπάο, το έκανε χθες με τη μεγάλη του συνέντευξη (δείτε την ΕΔΩ) το κάνει ακόμα και σε... "πηγαδάκια" ή ερωτήσεις απλών φιλάθλων.

Μάθαμε λοιπόν ότι στο περιθώριο εκδήλωσης στην Αμερική κατά τη διάρκεια του ICC 2014, ο Μίτσελ ρωτήθηκε από οπαδό των ερυθρολεύκων να του... "μαρτυρήσει" κάποιο όνομα που παίζει για τη θέση του επιθετικού στον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ χαμογέλασε και απάντησε... "ΜπενίτεΘ" όπως είναι στα Ισπανικά το όνομα του νεαποκτηθέντα επιθετικού του Θρύλου.


Φυσικά, όλοι οι "αετοί" που έμαθαν εκείνη τη στιγμή το συγκεκριμένο συμβάν, δεν έψαξαν για όνομα επιθετικού με αυτό το όνομα, αλλά κάποιο... γρίφο. Έτσι λοιπόν, συνδύασαν τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού με τον... Ράφα Μπενίτεθ της Νάπολι, τον συμπατριώτη κόουτς του Μίτσελ! 

Να λοιπόν το ενδιαφέρον για Πάντεφ, να και για Ζαπάτα! Παίκτες του Μπενίτεθ στη Νάπολι είναι, επιθετικοί είναι, ισπανός κόουτς και αυτός, άρα... από εκεί θα ψωνίσει ο Μίτσελ! Θέλετε και τις ημερομηνίες; 1/8 βγήκε το όνομα του Ζαπάτα, 3/8 το όνομα του Πάντεφ... Ακριβώς δηλαδή στο διάστημα που ο Ολυμπιακός ήταν στην Αμερική! Τυχαίο;

Τώρα βέβαια να μας πείτε, εδώ στη χθεσινή συνέντευξη είπε ο Μίτσελ ότι "από τον Μαρινάκη ζήτησα ένα πράγμα μόνο" και σήμερα ο ένας λέει ότι εννοούσε τον Πουλίδο, ο άλλος ότι εννοούσε τον Μπενίτες, ο τρίτος ότι εννοούσε τον Μήτρογλου κτλ Ο Μίτσελ λοιπόν λέει την αλήθεια και παρ'όλα αυτά... "δουλεύει" κόσμο. Πιο ξεκάθαρος πάντως ο Ισπανός κόουτς δε θα μπορούσε να είναι, άσχετα αν κάποιοι τα παίρνουν και τα παρουσιάζουν όπως τους... εξυπηρετεί! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ