2014-08-18 17:39:36
Φωτογραφία για ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ; ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗ ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ... ΣΤΑΝΤΑΡ!
Δηλαδή, αν έχουν φτάσει στο σημείο να συζητούν για το αν θα περάσουν τη... Μίντιλαντ, απλά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!

Σε καθημερινή βάση βλέπουμε δεξιά και αριστερά σχόλια "προσοχή είναι... ταχύτατη η Μίντιλαντ" ή "είναι καλύτερη από τη Σταντάρ Λιέγης η Μίντιλαντ" ή "επικίνδυνοι οι Δανοί με αντεπιθέσεις φωτιά" και άλλα τέτοια τουλάχιστον... περίεργα! Και δυστυχώς δεν τα λένε τα ΜΜΕ μόνο... Τώρα να μας πείτε, μόνο τυχαία δεν είναι όλα αυτά, αφού αν προκριθούν θα το έχουν κάνει απέναντι σε μία... πολύ καλή ομάδα -όπως προσπαθούν να μας πείσουν- άρα θα γίνουν πάλι... Panathinaikos και Ευρωπαίοι (σωστά δεν το έγραψα;)

Λοιπόν, κοιτάξτε να περάσετε την Μίντιλαντ να προσφέρετε και εσείς κανένα βαθμό στην Ελλάδα γιατί δεν... γουστάρουμε και δεν είμαστε μαθημένοι κιόλας να παίζουμε προκριματικά τον Αύγουστο, σαν ισόβιοι πρωταθλητές τα επόμενα χρόνια. Αν θέλετε δηλαδή, γιατί αν δε θέλετε... δικό σας το πρόβλημα. Άλλωστα αυτή τη στιγμή έχετε... κατρακυλήσει στην 92η θέση στη βαθμολογία των ομάδων της UEFA, τη στιγμή που ο Θρύλος είναι στην 27η (δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία όλων των ομάδων της UEFA ΕΔΩ).

Σε αντίθεση λοιπόν με κάποιους που... τρέμουν τη Μίντιλαντ, εμείς σας λέμε ότι θα περάσετε τους Δανούς που κάνουν προπονήσεις και με... παλαίμαχους. Και αυτό που σας λέμε είναι... ΣΤΑΝΤΑΡ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ