2014-08-18 18:04:36
Φωτογραφία για ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ
Αγαπητοί/ές αναγνώστες/στριες,

εν όψη των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων, το kranosgr προτείθεται όπως διαθέσει για τέταρτη συνεχή χρονιά, δωρεάν χώρο στο ιστολόγιό του για ανάρτηση αγγελιών σχετικά με την ενοικίαση σπιτιών σε παιδιά στελεχών των Ε.Δ. και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και του πολιτικού προσωπικού.

 

Όσοι διαθέτουν οικίες προς ενοικίαση σε πόλεις όπου υπάρχουν ΑΕΙ και ΑΤΕΙ μπορούν να επικοινωνούν με το kranosgr στο email [email protected]

Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η εξυπηρέτηση των Ένστολων οικογενειών για εύκολη και οικονομική εξεύρεση οικίας για τα παιδιά τους. 

 

Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες θα πρέπει να αποστείλουν email με την ένδειξη ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΟΙΚΙΑΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] όπου θα αναγράφεται η πόλη και η περιοχή της οικίας, τα χαρακτηριστικά του σπιτιού (τ.μ, αριθμός δωματίων, όροφος, είδος θέρμανσης, επίπλωση ή μη, κοινόχρηστα κλπ καθώς και όποια επιπλέον στοιχεία θεωρεί ο ιδιοκτήτης ότι θα βοηθήσουν τον ενοικιαστή), η τιμή του ενοικίου καθώς και στοιχεία επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη.

Οι αγγελίες θα αναρτώνται συγκεντρωτικά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έως και τις 20 Σεπτεμβρίου 2014. Η επικοινωνία θα γίνεται απευθείας ανάμεσα στον ενδιαφερόμενο ενοικιαστή και τον ίδιο τον ιδιοκτήτη.

Φιλικά
kranosgr
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ