2014-08-18 18:22:40
Φωτογραφία για ΤΑ... ΓΥΡΙΣΕ Ο ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ ΓΙΑ ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ!
Μερικές μόλις μέρες πριν ο Κάρλο Αντσελότι δήλωνε... βέβαιος για την παραμονή του Άνχελ Ντι Μαρία στη Ρεάλ, αλλά τώρα ο Ιταλός τεχνικός τα… γύρισε και δήλωσε ότι δεν ξέρει τι απόφαση έχει πάρει ο Αργεντίνος για το μέλλον του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει πολύ τον παίκτη και είναι έτοιμη να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της Ρεάλ για 60 εκατομμύρια ευρώ και ο Αντσελότι έδωσε συνέχεια στο θέμα δηλώνοντας στην συνέντευξη Τύπου, για τον πρώτο αγώνα του ισπανικού Super Cup με την Ατλέτικο Μαδρίτης (20/08, 00:00): «Δεν μπαίνω στο θέμα σχετικά με τον Ντι Μαρία, επειδή θα χάσουμε την συγκέντρωση μας στο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι έχει αποφασίσει, ξέρω μόνο ότι είναι έτοιμος να παίξει και μέχρι τις 31 Αυγούστου θα είναι εδώ. Αν θα μείνει ή δεν θα είναι πια εδώ, θα το σκεφτούμε μετά».

Όσον αφορά του θέμα του τερματοφύλακα που δεν είναι λυμένο στη Ρεάλ, ο Αντσελότι θα δώσει αρχικά την θέση του βασικού στον Ίκερ Κασίγιας, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει στην ρεβάνς του Super Cup.

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα την 11άδα, αλλά ο Κασίγιας θα είναι ο τερματοφύλακας. Μπορεί να γίνει αλλαγή στο τέρμα στην ρεβάνς την Παρασκευή (22/08)», είπε ο Ιταλός τεχνικός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ