2014-08-19 08:28:31
Φωτογραφία για Φιγαλεία Ηλείας: Τρία τροχαία ατυχήματα μέσα σε μια βδομάδα
Τρία τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν την εβδομάδα από 11 έως 18 Αυγούστου στην ευρύτερη περιοχή της Φιγαλείας με τα δυο εξ αυτών να συμβαίνουν στο κέντρο της Νέας Φιγαλείας ενώ ένα και το πιο σοβαρό συνέβη κατά μήκος της Επαρχιακής Οδού Θολού - Φιγαλείας στον οικισμό Ρεβελέικα.

Το πρώτο αφορά ένα τροχαίο με μικρές υλικές ζημιές στην κεντρική πλατεία Νέας Φιγαλείας,όταν Ι.Χ.Αγροτικό όχημα από λάθος χειρισμό "χτύπησε" διερχόμενο όχημα Ι.Χ.Το συμβάν καταγράφηκε από το Α.Τ.Ζαχάρως.

Το δεύτερο και πιο σοβαρό συνέβη στην Επαρχιακή Οδό Θολού - Φιγαλείας, όταν οδηγός μηχανής μικρού κυβισμού έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε χωράφι πλησίον του δρόμου με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Για το συμβάν ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κρεστένων καθώς και το Α.Τ. Ζαχάρως ενώ η Δ.Ε.Ο. Φιγαλείας ανέλαβε την μεταφορά του τραυματία στο νοσοκομείο με ασφάλεια καθώς το Ε.Κ.Α.Β Πύργου δεν είχε να διαθέσει ασθενοφόρο.

Το τρίτο συνέβη στην Πλατεία Ρέντζιου στη Νέα Φιγαλεία όταν δίκυκλο συγκρούστηκε σε διασταύρωση με Ι.Χ. όχημα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ο οδηγός του δικύκλου ενώ και τα δυο οχήματα υπέστησαν μικρές υλικές ζημιές.

Πηγή: Φιγαλεία - Τοπικές Ειδήσεις @ Facebook
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ