2014-08-19 10:51:07
Φωτογραφία για Τρίκαλα: Θρήνος για το 4χρονο αγγελούδι - Aπολογήθηκε η οδηγός
Ολοκληρώθηκε η απολογία της 40χρονης οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε ένα τετράχρονο αγγελούδι. Προτού οδηγηθεί στην αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων, η 40χρονη οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου μετέβη σε κατάσταση σοκ από το δυστύχημα που προκάλεσε άθελα της, στο νοσοκομείο προκειμένου να δεχτεί ιατρική ψυχολογική υποστήριξη.

Μετά την απολογία της, η δράστης, με εντολή της Εισαγγελέως Τρικάλων, αφέθηκε ελεύθερη και αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Η τοπική κοινωνία δηλώνει συγκλονισμένη από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με την παράσυρση και τον θανάσιμο τραυματισμό του τετράχρονου αγοριού, το οποίο διέσχιζε πεζό τον δρόμο επί της οδού Καβράκου, πλησίον της πλατείας «Αγρότισσας».

Τραγικές φιγούρες η 30χρονη μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού η οποία όπως αναφέρει το trikalanews.gr, είδε με τα μάτια της να χάνει το ένα από τα δίδυμα αγόρια της και ο πατέρας του, που πληροφορήθηκε τον θάνατο του γιου τους στον χώρο εργασίας του. Να σημειωθεί ότι η μητέρα του παιδιού είναι σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης.

Η σορός του αγγελουδιού αναμένεται να μεταφερθεί την Τρίτη στην Λάρισα για την διενέργεια νεκροψίας και στη συνέχεια αναμένεται να καθοριστεί η κηδεία του μικρού παιδιού.

Πηγή: Zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ