2014-08-19 14:08:00
Φωτογραφία για Τι δήλωσε η ΔΕΗ μετά το πόρισμα του Ιατροδικαστή για τον θάνατο της 56χρονης;
Ιατροδικαστική γνωμάτευση, σύμφωνα με την οποία ο θάνατος της 56χρονης τετραπληγικής από τα Χανιά, τον περασμένο μήνα «ταξινομείται ως φυσικός» και δεν μπορεί να αποδοθεί στη διακοπή της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος, επικαλείται η ΔΕΗ.

Σε ανακοίνωσή της η Επιχείρηση δηλώνει αναγκασμένη να δημοσιοποιήσει στοιχεία από την επίσημη ιατροδικαστική γνωμάτευση που διενήργησε ο τεχνικός της σύμβουλος, ιατροδικαστής κα Ε.Σπανουδάκη, τα συμπεράσματα της οποίας, σύμφωνα με τη ΔΕΗ, έχουν ως εξής:

«Δεν μπορεί να θεωρηθεί ο θάνατος λόγω ασφυξίας - ανοξίας (λόγω διακοπής της παροχής του ρεύματος) διότι δεν υπάρχουν τα ανάλογα ιατροδικαστικά ευρήματα.

»Ο χρόνος θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς αλλά να τοποθετηθεί στο χρονικό διάστημα στο οποίο η γυναίκα παρέμεινε στο σπίτι μόνη της, δηλαδή από 10:30-14:30.

»Όπως προκύπτει από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατος οφείλεται σε στένωση της δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας συνεπεία στεφανιαίας αθηρωματοσκλήρυνσης και ταξινομείται ως φυσικός.»
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ