2014-08-20 10:30:17
Φωτογραφία για ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΑΝΗ
Σκότωσαν και πέταξαν στον γκρεμό δύο νεαρούς

Ένα ακόμη αποτρόπαιο έγκλημα συγκλονίζει το Πανελλήνιο. Οι δύο νεαροί που αγνοούνταν στη Μάνη εντοπίστηκαν νεκροί αργά το βράδυ της Τρίτης. Κάποιοι του δολοφόνησαν και τους πέταξαν σε γκρεμό, στην περιοχή μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης! Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για άγριο ξυλοδαρμό τους ωστόσο νεότερα στοιχεία και πληροφορίες από τοπικά μέσα κάνουν λόγο για άγρια δολοφονία με όπλα. Όπως λέγεται, οι άνδρες της ΕΜΑΚ που κατέβηκαν στη δύσβατο μέρος όπου είχαν εντοπιστεί τα δύο κορμιά βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Τα σώματα του 25χρονου και του 26χρονου έφεραν πολλαπλά τραύματα από πυροβόλο όπλο στο σώμα και το κεφάλι.

Στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για πυροβολισμούς, ενώ αναγνωρίστηκε και η ταυτότητα των δύο νεαρών. Οι δύο άνδρες φέρεται να δέχθηκαν πολλούς πυροβολισμούς. Έχουν πολλαπλά τραύματα σε όλο το σώμα, αλλά και στο κεφάλι.


Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμή στοιχεία δύο νέοι, 25 και 26 ετών, είχαν ξεκινήσει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας με μηχανή από την Καρδαμύλη με προορισμό την Καλαμάτα και έκτοτε, δεν είχαν δώσει σημεία ζωής. Συγγενείς τους δήλωσαν την εξαφάνιση και αμέσως άρχισε έρευνα για τον εντοπισμό τους, η οποία είχε τραγική κατάληξη.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι τα θύματα βρίσκονταν νωρίτερα σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής, ενώ η τελευταία επικοινωνία που είχαν με οικείους τους ήταν μεταξύ 12:30 και 01:30 τα ξημερώματα της Τρίτης. Το άγριο έγκλημα δεν αποκλείεται να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ