2014-08-20 13:12:51
Φωτογραφία για ΚΑΡΕΜΠΕ : ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΣΗΜΟ
Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε μετά τον αγώνα με τη Φενέρ στην Τουρκία ο Κριστιαν Καρεμπέ, ο οποίος έκανε τον δικό του... απολογισμό σχετικά με την προετοιμασία των ερυθρόλευκων.

Ο Καρεμπέ ανέφερε πως ο Θρύλος κοίταξε στα μάτια όλους τους αντιπάλους και δη εκείνους στο ICC, παίζοντας μάλιστα πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος όποτε πρέπει, ενώ είπε μερικά πράγματα για τα όσα του έλεγαν στην Τουρκία για το Θρύλο.

«Η προετοιμασία μας κύλησε πολύ θετικά και πιστεύω ότι είμαστε σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Όλα τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ, όλοι είδαμε ότι έδωσαν τα πάντα για να κυλήσει όπως έπρεπε η προετοιμασία. Φέτος είχαμε την ευκαιρία να πάμε στην Αμερική σε ένα σπουδαίο τουρνουά και να κοντραριστούμε με πολύ μεγάλα ευρωπαϊκά ονόματα. Τα πήγαμε πολύ καλά και το θετικό είναι ότι όλος ο κόσμος είδε πώς κοιτάξαμε στα μάτια όλες αυτές τις ομάδες. Δεν ήταν μόνο τα αποτελέσματα που πήραμε. Εγώ στέκομαι στις εμφανίσεις που κάναμε και στην συμπεριφορά που είχαμε απέναντι σε αυτά τα κλαμπ. Οπότε δεν μπορώ παρά να πω ότι ήταν θετικό το πρόσημο από την καλοκαιρινή μας προετοιμασία», ανέφερε ο Καρεμπέ και συνέχισε για το αν ο Θρύλος θα είναι έτοιμος.


«Ναι, ναι. Οι παίκτες μπορεί να κουράστηκαν λίγο παραπάνω, αλλά έτσι είναι οι προετοιμασίες. Δουλεύουν για να είναι όπως πρέπει μέσα στην σεζόν. Έχουν έρθει καινούριοι ποδοσφαιριστές, για κάποια παιδιά ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία αυτή η προετοιμασία, αλλά όλοι έχουν δουλέψει - διοίκηση, προπονητές, παίκτες - για να είμαστε πανέτοιμοι στο ξεκίνημα της σεζόν. Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα φάνηκαν».

Τέλος, αποκάλυψε τι του έλεγαν οι Τούρκοι για τον Ολυμπιακό. «Στην Τουρκία μου έλεγαν ότι χαίρονται πολύ που η Φενέρ παίζει κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας και κόντρα σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Μάλιστα, προσπαθούν να δουν και κάποιους τομείς από εμάς για να γίνουν εκείνοι καλύτεροι, όπως και εμείς φυσικά θέλουμε ολοένα και περισσότερο να βελτιωνόμαστε και απ' ό,τι βλέπετε πηγαίνουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Όλα θα πάνε καλά, να είστε σίγουροι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ