2014-08-20 14:24:41
Φωτογραφία για «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ»
Για συμφωνία Ολυμπιακού – Άρσεναλ για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά κάνουν λόγο νέα δημοσιεύματα στην Αγγλία, με τον διεθνή αμυντικό των ερυθρόλευκων να προγραμματίζεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Άλλο ένα δημοσιεύματα έρχεται να... «δυναμώσει» τις φήμες που θέλουν τον Κώστα Μανωλά να είναι μια… ανάσα από τη μετακίνησή του στους "κανονιέρηδες".

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «caughtoffside.com» υποστηρίζει ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους Λονδρέζους και τον Ολυμπιακό για ένα ποσό 11 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αναμένεται σύντομα ο διεθνής στόπερ του Θρύλου να μεταβεί στην αγγλική πρωτεύουσα, όπου θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Μανωλάς αναμένεται να αποτελέσει μία από τις πρώτες επιλογές του Βενγκέρ μαζί με τον Λοράν Κοσιελνί και τον Περ Μερτεζάκερ.


Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στο Νησί για να τελειώσει τη μεταγραφή του, χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από την πλευρά των ερυθρόλευκων ή εκείνη του παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον χθεσινό αγώνα της Άρσεναλ στην έδρα της Μπεσίκτας για τα πλέι οφ του Champions League, ο Αλσατός τεχνικός του βρετανικού συλλόγου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω τίποτα ιδιαίτερο να πω επί του θέματος αυτή τη στιγμή. Ειλικρινά, δεν είμαστε κοντά στην απόκτηση κανενός παίκτη», όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ