2014-08-20 14:20:07
Φωτογραφία για Χωρίς άδεια το ξενοδοχείο που πνίγηκε ο 18χρονος στη Κύπρο
Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Διευθυντής Τουρισμού του ΚΟΤ, Λεύκος Φυλακτίδης, το ξενοδοχείο λειτουργούσε φέτος χωρίς την άδεια του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, ενώ δεν είχε λάβει ούτε σχετική έγκριση από την τοπική Αρχή για λειτουργία πισίνας.

Ακόμη τόνισε ότι ο ΚΟΤ εξασφάλισε διάταγμα δικαστηρίου κατά του ξενοδοχείου και πρόσθεσε πως αν ο νεαρός ήρθε στην Κύπρο με οργανωμένο ταξίδι, η οικογένειά του μπορεί να κινηθεί νομικά κατά του τουριστικού πράκτορα που συνεργάστηκε με το εν λόγω ξενοδοχείο.

Παράλληλα σε ασφυξία συνεπεία πνιγμού οφείλεται ο θάνατος του Σαββάκη Αλεξάνδρου Γεωργίου, 18 χρόνων, Αγγλοκύπριου, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το πρωί νεκρός στο πυθμένα της πισίνας τουριστικού συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα, όπου διέμενε.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Αστυνόμος Γιώργος Οικονόμου «σήμερα διενεργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 18χρονου από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, η οποία αποφάνθηκε ότι ο θάνατος του νεαρού οφείλεται σε ασφυξία συνεπεία πνιγμού».


Πρόσθεσε ότι παρών στη νεκροτομή ήταν εκ μέρους της οικογένειας και ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο Σαββάκης Αλεξάνδρου Γεωργίου, ανασύρθηκε νεκρός από τον πάτο της πισίνας ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα, με την Αστυνομία να αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής πράξης, ενώ έχει ήδη προχωρήσει στη σύλληψη δύο προσώπων.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ