2014-08-21 12:27:29
Φωτογραφία για «ΨΩΝΙΖΕΙ» ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ... ΕΧΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!
Μετά την απαγόρευση μεταγραφών για το 2015, η Μπαρτσελόνα κινείται από τώρα για το... επόμενο καλοκαίρι. Κόκε, Κουαδράδο, Ρόις και Ντάγκλας στη λίστα.

Η απαγόρευση μεταγραφών που επιβλήθηκε στην Μπαρτσελόνα από τη FIFA για το 2015 ωθεί τους ιθύνοντες της ομάδας σε έναν διαφορετικό δρόμο για ενίσχυση.

Οι Καταλανοί προτίθενται να προχωρήσουν από τώρα σε συμφωνίες με παίκτες και απλώς αυτοί να ενταχθούν στην ομάδα το επόμενο καλοκαίρι΄, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Πέραν του δεξιού μπακ της Σάο Πάουλο, Ντάγκλας, που έχει ήδη αποκτηθεί και δεν αποκλείεται να ενταχθεί ακόμη και τώρα στο δυναμικό της ομάδας, οι «μπλαουγκράνα» κινούνται και για άλλους παίκτες.

Πρώτος στόχος είναι ο Κόκε, ο μέσος της Ατλέτικο που είχε απασχολήσει και νωρίτερα μέσα στη σεζόν την ομάδα. Η Μπαρτσελόνα φέρεται να επιθυμεί να συμφωνήσει από τώρα με τους Μαδριλένους για την απόκτηση του 22χρονου χαφ και να τον αφήσει δανεικό για ένα χρόνο στους «ροχιμπλάνκος».

Στα υπόψη της Μπαρτσελόνα είναι επίσης ο Μάρκο Ρόις για την επίθεση και ο Χουάν Κουαδράδο για τη θέση του δεξιού εξτρέμ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ