2014-08-21 13:11:44
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ!
Είναι σχεδόν δεδομένη ότι η πρώτη αντάμωση των ομάδων πόλο Ανδρών και Γυναικών θα γίνει την 1η του Σεπτέμβρη.

Το «σχεδόν», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "gavros.gr" πάει στο γεγονός ότι δεν υπάρχει σιγουριά για το αν θα μπορεί η διοίκηση του κολυμβητηρίου στα Βοτσαλάκια να το ανοίξει την πρώτη Δευτέρα του μήνα ή την επόμενη μέρα.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν κολυμβητήριο να κάνουν προπονήσεις. Μιλάμε για τις ομάδες πόλο, οι οποίες έχουν μεγαλύτερο προϋπολογισμό από τις υπόλοιπες της Α1 μαζί, που φέτος έκαναν ασύλληπτες επενδύσεις και δεν έχουν τελειώσει ακόμα, και δεν έχουν ένα σοβαρό κολυμβητήριο να ξεκινήσουν τη χρονιά.

Για το «Πέτρος Καπαγέρωφ» ούτε λόγος, ανοίγει από τις 15 Οκτωβρίου και μετά, το Ζάππειο επίσης θα λειτουργεί (μάλλον για λίγο) από το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη και έπειτα, ο Άγιος Κοσμάς υπολειτουργεί και η ομάδα δεν μπορεί να πέσει στην ανάγκη του κολυμβητηρίου του Γέρακα, όπως έκανε το 2011, όταν είχε υποστεί αφαίμαξη.

Που σημαίνει ότι ακόμα, στις 20 Αυγούστου, δεν έχει βρεθεί οριστική λύση. Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, βρήκε αφορμή με τις επιτυχίες των Ελλήνων κολυμβητών για να γκρινιάξει δημοσίως για τα κολυμβητήρια, αλλά το κυριότερο πρόβλημα είναι η κρατική επιχορήγηση. Λογικό...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ