2014-08-22 12:01:50
Φωτογραφία για Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής
ΚΡΙΟΣ Ένα οικογενειακό ζήτημα σας βγάζει εκτός προγράμματος σήμερα, με αποτέλεσμα να πρέπει να παραμελήσετε εντελώς τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Το καλό είναι πως έχετε την ικανότητα να το αντιμετωπίσετε με τη ανάλογη προσοχή που χρειάζεται. Δείξτε στους δικούς σας ότι νοιάζεστε και προσπαθήστε να είστε ευγενικοί μαζί τους.

Και μην το παίρνετε κατάκαρδα, μπόρα είναι, θα περάσει. Αφιερώστε τη σημερινή μέρα στην οικογένεια, ή βγείτε για φαγητό με κάποιο φίλο και χαλαρώστε συζητώντας μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ

 Έχετε μια τάση να εμπιστεύεστε τους πάντες κι αυτό σας γυρίζει μπούμερανγκ. Δε χρειάζεστε δεκανίκια. Έχετε την εσωτερική δύναμη ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας κάποιες καταστάσεις, απλά δεν το γνωρίζετε. Για ορισμένα πράγματα που τα θεωρείτε δεδομένα και σίγουρα, μπορεί να εκπλαγείτε, γι αυτό φροντίστε να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά και δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Ερωτικά είστε σε αρκετά καλή φάση, αρκεί να μην το παρακάνετε με την κτητικότητά σας. Δώστε στο σύντροφό σας το χώρο και χρόνο που χρειάζεται γιατί κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι σαν την ανεμώνη ΔΙΔΥΜΟΙ


 Είστε αρκετά πιεσμένοι το τελευταίο διάστημα καθώς σε επαγγελματικό αλλά και σε οικογενειακό επίπεδο υπάρχουν αρκετά σύννεφα στον ορίζοντα. Είναι γεγονός πως υπάρχουν στιγμές που μπορεί να νιώθετε απίστευτη μοναξιά, αλλά μην ξεχνάτε πως υπάρχουν κάποια άτομα που έχουν την έγνοιά σας και είναι εκεί ανά πάσα στιγμή τους χρειαστείτε. Σκεφθείτε θετικά και προπάντων μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Ο πανικός άλλωστε είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Ασχοληθείτε και λίγο με τον εαυτούλη σας και μην είστε τόσο αυτοκαταστροφικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Για αρκετό διάστημα είστε αναγκασμένοι να βασίζεστε σε τρίτους κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να σας ρίχνει αρκετά την ψυχολογία. Προσπαθήστε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και τολμήστε. Αν και η τύχη δεν ευνοεί πάντα τους τολμηρούς αξίζει και πρέπει να δοκιμάσετε να κάνετε έστω και ένα μικρό άλμα. Μην παρασύρεστε από διάφορες υποσχέσεις. Φροντίστε να κρατάτε μικρό καλάθι (φορέστε κι ένα αλεξίπτωτο καλού κακού) και μην ενθουσιάζεστε εύκολα, γιατί η πτώση μπορεί να είναι ανώμαλη.

ΛΕΩΝ

Υπάρχουν κάποια άτομα που μπορεί να σας στενοχωρούν με τη συμπεριφορά τους. Απλά προσπεράστε το. Με την έλευση της Σελήνης στο ζώδιό σας, δημιουργείται η επιθυμία για κάτι πιο συναρπαστικό από τα συνηθισμένα μιας και είστε αρκετά ικανοποιημένοι λόγω της επιβράβευσης που (ευτυχώς) εισπράττετε από τους γύρω σας. Αρκετή είναι η βελτίωση της φυσικής αλλά και ψυχικής σας κατάστασης, καθώς ξεφορτώνεστε σιγά σιγά κάθε ανασφάλεια και έλλειψη εμπιστοσύνης και βαδίζετε σταθερά προς την υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε μουλαρώσει στην κυριολεξία και το μόνο που καταφέρνετε είναι να βασανίζετε τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας. Δε λέτε να ξεκολλήσετε από το παρελθόν με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να απολαύσετε πολύτιμες στιγμές. Προσπαθήστε να απομονώνετε τα γεγονότα και τα άτομα που εμπλέκονται και μην τα ισοπεδώνετε όλα κι όποιον «πάρει ο χάρος». Βρεθείτε με φίλους, διασκεδάστε, κάντε κάτι επιτέλους για τον εαυτό σας και σύντομα θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε διαφορετικά τις καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα η μέρα σας ξεκινάει φουλ στις υποχρεώσεις γι αυτό σηκωθείτε νωρίς και προετοιμαστείτε ψυχολογικά. Κατάλληλη μέρα για να ξεμπερδεύετε με δημόσιες υπηρεσίες και έγγραφα. Έπειτα από αυτόν το Γολγοθά δεν περνάτε καλού κακού και καμιά βόλτα από το γυμναστήριο; Έτσι για το Ζεν της υπόθεσης… Οικονομικά κάποιες απρόσμενες εξελίξεις έρχονται για να σας αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεση. Κι αν ο σύντροφός σας δε συμμερίζεται τον ενθουσιασμό σας, μην πτοείστε. Χαρείτε παρέα με φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Με το δυναμισμό και την αυθεντικότητα που σας χαρακτηρίζουν παίρνετε το προβάδισμα και έχετε τη διάθεση να εκφράσετε και την πιο τρελή σας ιδέα. Προσέξτε όμως γιατί μπορεί και κάποιοι να σας παρεξηγήσουν. Μην αναλώνεστε προσπαθώντας να τους αλλάξετε άποψη. Αυτοί που σας νοιάζονται πραγματικά ξέρουν τι άνθρωπος είστε. Μπορεί εξωτερικά να δείχνετε ότι δε σας αγγίζουν και πολύ κάποιες αντίξοες καταστάσεις, κατά βάθος όμως συμβαίνει το αντίθετο. Ανοίξτε την καρδιά σας σε κάποιο φίλο και μην τα κρατάτε όλα μέσα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στο Σκορπιό υπάρχει μια υποβόσκουσα κατάσταση που σας προβληματίζει αλλά παρόλα αυτά δεν αφήνετε να σας πάρει από κάτω. Πλέον είστε σε θέση να γνωρίζετε τις πραγματικές προθέσεις κάποιων ατόμων και γι αυτό έχετε φροντίσει τις άμυνες σας. Στα επαγγελματικά αξιοποιήστε με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που σας δίνονται, γιατί ειδικά στις μέρες μας σπανίζουν. Τίποτα δεν είναι όσο εύκολο μπορεί να φαίνεται στην αρχή, αλλά αν δείξετε την κατάλληλη προσοχή θα έχετε ανέλπιστα καλά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε αρκετή ένταση και ο εκνευρισμός σας δημιουργεί τσακωμούς και παρεξηγήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας. Βιώστε το θυμό σας αλλά ταυτόχρονα προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε ως θεατής της κατάστασης. Θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε πιο αντικειμενικά τις παραμέτρους που σας προβληματίζουν. Ο ερωτισμός που εκπέμπετε παρ όλα αυτά δεν περνάει απαρατήρητος οπότε απολαύστε την ημέρα και μην είστε αρνητικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια σχέδια που μπορεί να είχατε στο μυαλό σας για το άμεσο μέλλον, βλέπετε ότι θα αργήσουν ίσως λίγο να υλοποιηθούν κι αυτό σας χαλάει την ψυχολογία. Μην πιέζετε τις καταστάσεις γιατί μόνο εσείς θα βγείτε χαμένοι στο τέλος. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένετε θα έρθει η ανταμοιβή των προσπαθειών σας. Στην οικογένειά σας κάποιο πρόσωπο μπορεί να αισθάνεται ότι δεν του δείχνετε την ανάλογη προσοχή και να είναι λίγο πικραμένο. Ασχοληθείτε με τους δικού σας ανθρώπους, απολαύστε αυτά που έχετε και μην γκρινιάζετε αυτά που δεν έχετε.

ΙΧΘΥΣ

Μπορεί να είναι κάπως βεβαρημένη η ατμόσφαιρα των ημερών λόγω κάποιας οικογενειακής σας υπόθεσης, αλλά παρ όλα αυτά έχετε το ψυχικό σθένος να την αντιμετωπίσετε και να μην αφήσετε να σας επηρεάσει και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Το ότι μπορείτε και απομονώνετε τα γεγονότα σας βοηθάει ώστε να συνεχίζετε απερίσπαστοι προς την επίτευξη των στόχων σας. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο έρχεται από μακριά και σε συνδυασμό και με κάποιες άλλες συναντήσεις θα πάρετε μια ανάσα αισιοδοξίας και χαράς.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ