2014-08-22 22:54:10
Φωτογραφία για ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΜ ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΣΑΜΑΡΗ! *VIDEOS*
Ο Ντιόπ απομακρύνεται από την ερυθρόλευκη λίστα και ο Κλεμάν Σαντόμ είναι το νέο φαβορί για τα χαφ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Ντιόπ τόνισε πως δεν έρχεται στην Ελλάδα απόψε, ο πρόεδρος της Λεβάντε υποστήριξε πως δεν υπάρχει πρόταση που να καλύπτει την ομάδα του, με τον Ολυμπιακό να κοιτάζει... αλλού και όχι τόσο την περίπτωση του Σενεγαλέζου.

Στη λίστα του Μίτσελ υπάρχουν παίκτες από Γαλλία και ο Κλεμάν Σαντόμ είναι το νέο... φαβορί για αντι-Σάμαρης. ο 26χρονος μέσος ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του Μπλαν. Ο 26χρονος μέσος πέρυσι δόθηκε δανεικός στην Τουλούζ και βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Παρί.

Ο Σαντόμ γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 1987, προέρχεται από τις ακαδημίες της Παρί και τις περιόδους 2006-13 είχε 239 συμμετοχές και 9 γκολ στην πρώτη ομάδα. Πέρυσι όμως λόγω της υπερπληθώρας παικτών στη θέση (Βεράτι, Ματουιντί, Σισοκό, Μότα, Μποντμέρ) δόθηκε δανεικός στην Τουλούζ, χωρίς οψιόν αγοράς και έκανε 28 συμμετοχές με 2 γκολ.


Ο μέσος της Παρί έχει μια συμμετοχή στην Εθνική, στις 12 Οκτωβρίου 2012, στην ήττα 1-0 της Γαλλίας, από την Ιαπωνία.

Οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του και σύμφωνα με τους Γάλλους έχουν αρχίσει ήδη επαφές για την απόκτησή του.

Ωστόσο, στην ερυθρόλευκη λίστα υπάρχουν και άλλα ονόματα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας και δεν αποκλείεται η έκπληξη, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Δείτε τον εν δράσει:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ