2014-08-23 15:16:37
Φωτογραφία για «ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΝΤΙΟΠ» (ΡΗΟΤΟ)
Την αποχώρησή του από τη Λεβάντε επιθυμεί ο Πάπε Ντιόπ, ο οποίος δύο φορές μέσα σε δυο χρόνια δεν κατάφερε να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Η μία ήταν πέρυσι τον Μάιο και η άλλη φέτος. Οι Ισπανοί δεν είχαν μείνει ικανοποιημένοι από τις προτάσεις των πρωταθλητών Ελλάδας και έτσι είχαν απαντήσει αρνητικά Ο Ανδρέας Σάμαρης, όμως, έφυγε και πλέον υπάρχει ανάγκη να καλυφθεί το κενό στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ένας από αυτούς που ενδέχεται να... κλείσουν την τρύπα, ίσως να είναι ο Σενεγαλέζος και ίσως τα πράγματα να είναι καλύτερα για τους ερυθρόλευκους τώρα, καθώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου για τον παίκτη.

Την πρώτη φορά ο Ολυμπιακός προσέφερε τρία εκατ. ευρώ, τη δεύτερη 1.5 και ίσως με δεδομένο το μικρό χρονικό όριο, να πέσει κι άλλο η τιμή του παίκτη, αν και η ιστοσελίδα "lasprovincias.es", επαναφέρει το ποσό που ζητάει η Λεβάντε στις αρχικές απαιτήσεις της ομάδας.

Το δημοσίευμα, εκτός από το ενδιαφέρον του Θρύλου το οποίο αναθερμάνθηκε, κάνει λόγο και και για τις ελπίδες που έχει εναποθέσει στο Θρύλο ο Ντιόπ και μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του προπονητή της Λεβάντε, Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ, ο οποίος άφησε τα πάντα ανοικτά.

«Πρέπει να τον έχω. Αυτή τη στιγμή είναι δικός μας. Γνωρίζουμε ότι έως τις 31 Αυγούστου μπορεί να έρθει ο οποιοσδήποτε ή να φύγει ο οποιοσδήποτε. Πρέπει να είμαστε απαιτητικοί σε τέτοια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά τεχνικός της Λεβάντε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ