2014-08-24 17:24:35
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ... ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ!
Η Τσέλσι μπορεί να έκανε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο μόνο ευχαριστημένος δεν ήταν από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στη Λέστερ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε... τεμπέλα την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο και αποκάλυψε ότι είπε στους παίκτες του ότι δεν παίζουν καλά και υπάρχει κίνδυνος να ηττηθούν.

Ακόμα, σχολίασε τις φήμες που θέλουν τον Φερνάντο Τόρες, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής χθες, να αποχωρεί από τους «μπλε» για την Μίλαν ή τη Ρόμα και τόνισε ότι ο ίδιος θέλει ο Ισπανός επιθετικός να μείνει στην ομάδα του Λονδίνου.

«Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν τεμπέλα και δεν μου άρεσε αυτό. Αλλά βελτιώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησαν, το οποίο είναι σημαντικό. Στο ημίχρονο έπρεπε να είμαστε λίγο συναισθηματικοί μαζί τους.

Τους είπα ότι ο τρόπος που παίζουμε δεν είναι αρκετά καλός για να νικήσουμε το παιχνίδι και ότι ρισκάρουμε», είπε ο Μουρίνιο.

Για το θέμα του Φερνάντο Τόρες ο Μουρίνιο σχολίασε: «Θέλω τρεις επιθετικούς στην ομάδα. Κάποιες φορές παίζω με δυο και ο ένας να είναι στον πάγκο, κάποιες φορές ο ένας θα είναι τραυματισμένος ή τιμωρημένος. Δεν μπορώ να βγάλω την σεζόν χωρίς τρεις επιθετικούς. Θέλω να μείνει»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ