2014-08-24 20:06:12
Φωτογραφία για Ο ΚΕΡΕΧΕΤΑ, Ο ΚΡΕΣΠΙ ΚΑΙ ΤΟ... ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ
Σε λιτή και απέριττη συνέντευξη Τύπου, παρουσιάστηκε ο Μάρκο Κρέσπι ως κόουτς της Λαμποράλ Κούτσα. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ωστόσο, τις είχαν οι δηλώσεις του Χοσεάν Κερεχέτα, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "euroleague.sport24.gr".

Η συμφωνία ήταν γνωστή από τον Ιούλιο. Έγινε επίσημη τον Αύγουστο και στις 21/8 ήλθε το πλήρωμα του χρόνου για να παρουσιαστεί ο Μάρκο Κρέσπι, ως ο νέος κόουτς της Λαμποράλ Κούτσα.

Σε αυτά που είχε να πει ο Ιταλός κόουτς, ήταν ότι ""είμαι ευτυχισμένος. Το συναίσθημα είναι το μεγαλύτερο κίνητρο. "Πρέπει να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα για να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και ως ομάδα και ατομικά. Όχι μόνο στην τεχνική αλλά και στο συναίσθημα. Πάντα πιστεύω ότι το πρότυπο που ακολουθώ είναι ο καλύτερος τρόπος δουλειάς".

Τι να περιμένουν οι φαν της ομάδας; "'Εχουμε καλούς παίκτες που δουλεύουν σκληρά. Οι φίλαθλοι θα δουν ένα σύνολο εργατικό κι αυτό είναι πολύ σημαντικό".


"Κάναμε λάθος επιλογή προπονητή"

Το ρεσιτάλ το έδωσε ο ιδιοκτήτης της Λαμποράλ, Χοσεάν Κερεχέτα. Κατ' αρχάς, διευκρίνισε ότι ο Κόλτον Άιβερσον προς το παρόν παίζει ως Αμερικανός, ενώ για τον Χάμιλτον εξήγησε "από τη στιγμή που προπονείται με εμάς, δεν έχω να πω κάτι άλλο".

Για την περασμένη αγωνιστική περίοδο πάλι, είχε να πει διάφορα. Όπως; "Μπήκαμε στα ρεκόρ Guinness για τον αριθμό με τις δικαιολογίες που χρησιμοποιήσαμε. Η πραγματικότητα είναι μία: κάναμε λάθος επιλογή προπονητή".

Σε ό,τι αφορά τις... φήμες που τον θέλουν να παρεμβαίνει στις επιλογές παικτών, εξήγησε "αυτό δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ" -άνευ σχολιασμού.

Τι είπε ο Άιβερσον για τη νέα του περιπέτεια

Ο Κόλτον Άιβερσον είναι ένα από τα πέντε νέα πρόσωπα που προστέθηκαν στο δυναμικό της Λαμποράλ Κούτσα για τη σεζόν 2014-2015 και με την φανέλα της ομάδας θα κάνει φέτος το ντεμπούτο του στην ΑCB.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο 25χρονος πρώην σέντερ της Μπεσίκτας πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού των Ισπανών, Μάρκο Κρέσπι.

Τα συναισθήματα του από την πρώτη του εμπειρία με τη νέα του ομάδα μόνο θετικά, όπως δηλώνει ο ίδιος σε συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: "Αισθάνομαι πολύ καλά, μου αρέσει πολύ η ομάδα, ανυπομονώ να αρχίσουν τα ματς. Έχουμε καλή χημεία με τους υπόλοιπους παίκτες, στην πρώτη προπόνηση δουλέψαμε σκληρά και αυτό θα κάνουμε μέχρι να ξεκινήσει η σεζόν"

Για τον Άιβερσον η μεταγραφή του στη Λαμποράλ σηματοδοτεί και την πρώτη του εμφάνιση στην ΑCB: "Ξέρω πολλά για την Βασκονία, την Euroleague και την ACB και έχω μία μεγάλη ευκαιρία στα χέρια μου. Η ομάδα αυτή έχει ιστορία και είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι εδώ φέτος"

Ο Άιβερσον αγωνίστηκε πέρυσι με την Μπεσίκτας στο Eurocup και φέτος θα έχει την ευκαιρία να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης:" Θα είμαι έτοιμος, πρέπει να είμαι έτοιμος, έχω δουλέψει σκληρά αυτό το καλοκαίρι. Η συμμετοχή μου στο Εurocup μου έδωσε πολλά και με βοήθησε να εξελίξω το παιχνίδι μου αλλά φέτος πρέπει να δουλέψω πολύ περισσότερο για να είμαι έτοιμος για την Euroleague."

Πώς θα αυτοπροσδιοριζόταν ως ο ίδιος ως αθλητής; " Είμαι ένας παίκτης πολύ εργατικός και δίνω το 100% παντού και κάθε μέρα. Αμύνομαι, παίρνω τα ριμπάουντ και δεν με νοιάζει να κάνω την "βρώμικη" δουλειά που κάποιοι άλλοι παίκτες δεν θέλουν να κάνουν. Δεν μετράει τόσο το ταλέντο, όσο το πόσο παλεύεις"

Ο Κρέσπι ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της ομάδας και αυτό που ζητά από τους παίκτες του, σύμφωνα με τον Αμερικανό αθλητή, είναι "να δουλέψουμε σκληρά. Ξέρει ότι έχουμε ταλέντο και δυνατότητες και αυτό που θέλει είναι να τα δίνουμε όλα κάθε μέρα για να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με όλους"
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ