2014-08-25 08:10:20
Φωτογραφία για Σοκ στον Παναθηναϊκό από το σοβαρό τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ
Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό... Οι δύο ομάδες, που… κακοποίησαν το ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν άξιζαν τη νίκη με το τελικό αποτέλεσμα να είναι απόλυτα δίκαιο.

Οι Πράσινοι δεν θύμιζαν σε τίποτα την ομάδα που πριν από λίγες ημέρες διέλυσε με 4-1 την Μίντιλαντ, ενώ από την άλλοι οι Βοιωτοί εμφανίστηκαν ανέτοιμοι αλλά και επηρεασμένοι από την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε στο ΟΑΚΑ.

Οι λιγοστοί φίλαθλοι που πήγαν μέχρι το Ολυμπιακό Στάδιο είδαν δύο ομάδες να υποπίπτουν σε αρκετά λάθη, με αποτέλεσμα η μπάλα να παίζεται κυρίως στο χώρο του κέντρου. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε μέχρι το γκολ του Ηλία Κώτσιου στο 77ο λεπτό. Ο έμπειρος αμυντικός βρέθηκε ανενόχλητος στην καρδιά της πράσινης άμυνας και με κεφαλιά νίκησε τον Κοτσόλη, βάζοντας… φωτιά στο παιχνίδι.

Το γκολ των τυπικά γηπεδούχων ξύπνησε τον Παναθηναϊκό, που βγήκε μαζικά στην επίθεση. Η πίεση του Τριφυλλιού επέφερε γρήγορα καρπούς, με τον Ατζαγκούν να κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα τουΜαχαίρα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Πράνιτς, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Οι Πράσινοι συνέχισαν να πιέζουν, δίχως όμως να φτάσουν στο γκολ της λύτρωσης.

Εως και 2,5 μήνες εκτός ο Σουηδός στράικερ

Ο Παναθηναϊκός ωστόσο εκτός από βαθμούς έχασε και παίκτες στο ΟΑΚΑ, με τους Πέτριτς και Μπεργκ να αποχωρούν τραυματίες. Ο πρώτος χτύπησε στην προθέρμανση, ενώ ο Σουηδός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Ο Σκανδιναβός φορ τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη, με το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού να τον στέλνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των θεραπόντων ιατρών ο Σουηδός επιθετικός έχει υποστεί κάταγμα στην κλείδα, ενώ σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φόβοι των γιατρών τότε ο νεαρός στράικερ θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 2,5 μήνες.

Οι συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Πρόγιτς, Κώτσιος, Τομάς, Πίντερ (74′ Μαχαίρας), Κονέ (88′ Μάγκας), Ζίτο, Ορτέγκα, Βούκσεβιτς, Γουόρντεν (58′ Γιακουμάκης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Μπούρμπος (86′ Ρισβάνης), Χουχούμης (46′ Νάνο), Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Καρέλης, Μπεργκ (58′ Ατζαγκούν). Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ