2014-08-26 00:48:30
Φωτογραφία για ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΜΑΝΙΑΤΗ...
Οι Ρώσοι δεν έχουν... ξεχάσει τον Γιάννη Μανιάτη και μία πιθανή πολύ καλή κρούση μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για τον παίκτη, που προορίζεται -όπως και ο Χοσέ Χολέμπας- για βασικός κόντρα στον Παναιτωλικό.

Τόσο για τον Μανιάτη όσο και για τον Χολέμπας τα πράγματα συνεχίζουν να είναι... ρευστά και αυτό διότι αμφότεροι παραμένουν σε ζήτηση.

Για τον πρώτο εκτός από αγγλικές ομάδες υπάρχουν και οι Ρώσοι, που ως γνωστόν προσφέρουν πολύ καλά χρήματα και ως προς τα συμβόλαια και για τις ομάδες. Εκτός από τη Λοκομοτίβ Μόσχας υπάρχουν φήμες και για τη Ντιναμό (που είχε φτάσει πέρυσι σχεδόν κοντά στο να κλείσει τον Δημήτρη Σιόβα).

Ειδικά η Λοκομοτίβ έχει τηνδυνατότητα να δώσει αρκετά χρήματα. Για τον Μανιάτη πάντως κάτι οριστικό δεν έχει προκύψει ακόμα παρά το ενδιαφέρον που συνεχίζει να υφίσταται από ορισμένες ομάδες. Τα πάντα θα κριθούν τις επόμενες μέρες.

Στο αγωνιστικό πλάνο πάντως -σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα και ενδείξεις- και αυτός και ο Χολέμπας έχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι βασικοί στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στην 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ