2014-08-27 01:40:49
Φωτογραφία για ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE!
Οι σημερινοί (27/8) αγώνες είναι οι τελευταίοι στη φάση των play offs του Champions League και στη λήξη τους ο Ολυμπιακός θα γνωρίζει τόσο τους πιθανούς αντιπάλους, όσο και τις ομάδες που αποφεύγει.

Ας ασχοληθούμε για την ώρα με την δεύτερη κατηγορία, δηλαδή τις ομάδες που αποφεύγει από το 3ο γκρουπ στην κλήρωση των ομίλων της Πέμπτης (28/8-18:45) του Champions League.

Οι ομάδες που είναι σίγουρα στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας και αποκλείεται να κληρωθούν με τον Ολυμπιακό, είναι οι εξής :

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία), Άγιαξ (Ολλανδία), Λίβερπουλ (Αγγλία), Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία) και Νάπολι (Ιταλία) ή Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία) (όποια προκριθεί, 1-1 ο 1ος αγώνας).

Aπό εκεί και πέρα, αν προκριθεί η Μπάγερ Λεβερκούζεν που είναι το πλέον πιθανό σενάριο (νίκησε μέσα στη Δανία με 2-3 την Κοπεγχάγη), δε θα κληρωθεί με τον Ολυμπιακό, αρκεί να μην αποκλειστεί την ίδια ώρα στο Λονδίνο η Άρσεναλ από την Μπεσίκτας (0-0 ο 1ος αγώνας), γιατί τότε οι Γερμανοί θα βρεθούν στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας.

Σε μία τέτοια περίπτωση ο Ολυμπιακός θα αποφύγει την Άντερλεχτ που θ'ανέβει στο ίδιο με αυτόν γκρουπ, το  3ο, αφού αυτή τη στιγμή είναι στην 1η θέση του 4ου γκρουπ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ