2014-08-27 23:36:19
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ NOVA ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Πριν από αρκετό καιρό η «Στάση media» του "sport-fm.gr" αποκάλυψε ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στην Α1 μπάσκετ «κλειδώνουν» (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) και οι πληροφορίες επιβαιώνονται.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λοιπόν, είναι σχεδόν οριστική η συμφωνία του συνδρομητικού με τους «πράσινους», καθώς απομένουν κάτι τυπικές λεπτομέρειες. Πρόταση απ' τη Nova έχει δεχτεί και ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει θετικά ή αρνητικά.

Όπως είχαμε αναφέρει ήταν σαφέστατη η θέληση της Nova να αποκτήσει τα δικαιώματα ολόκληρου του Πρωταθλήματος, δηλαδή και των τελικών που μέχρι και την περασμένη σεζόν έδειχνε η δημόσια τηλεόραση.

Η ΝΕΡΙΤ που ήδη έχει εξασφαλίσει το «ελεύθερο» τηλεοπτικό κομμάτι της Ευρωλίγκας για μία τριετία και έχει τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ δεν θα πει όχι και για την Α1, αλλά φαίνεται πως δεν «καίγεται».

Οι εξελίξεις δεν θα καθυστερήσουν πολύ και σύντομα θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις. Το δημοσίευμα όμως αναφέρει και κάτι άλλο. Πως τη νέα σεζόν, ο τρόπος αξιοποίησης των δικαιωμάτων της Α1 μπάσκετ θα είναι παντελώς διαφορετικός απ' τη Nova συγκριτικά με την περασμένη σεζόν. Πιθανότατα δε, σε αυτό το πλαίσιο, να μεταδίδονται περισσότερα παιχνίδια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ