2014-08-29 10:25:10
Φωτογραφία για Στη Ζάκυνθο ο Εμίρης του Κατάρ...
Στη Ζάκυνθο βρίσκεται ο Εμίρης του Κατάρ, ο 62χρονος Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θανί. Μόλις αφίχθη στο νησί σήμανε “κόκκινος” συναγερμός Όσοι απολάμβαναν τη βόλτα τους στο λιμάνι έμειναν άφωνοι βλέποντας το υπερπολυτελές γιοτ “Katara”. Εκτός από το μεγαθήριο του Αλ Θανί είδαν ένα ακόμη πολυτελές γιοτ έξω από το λιμάνι νομίζοντας ότι πρόκειται για κρουαζιερόπλοιο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτό επιβαίνει ο ρώσος μεγιστάνας Ριμπόλοβλεφ που αγόρασε τον Σκορπιό και όπου είναι προσωπικός φίλος του Αλ Θανί.

Τον Εμίρη συνοδεύουν μέλη της οικογένειάς του και επιχειρηματίες. Ο γιός του με τη σύζυγό του βγήκαν σχεδόν αμέσως από το υπερπολυτελές γιοτ. Έκαναν βόλτα στο λιμάνι, πλησίασαν μια από τις παραδοσιακές άμαξες όπου φωτογραφήθηκαν με το άλογο και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο προς άγνωστο προορισμό.

Η πολυτελής θαλαμηγός του Εμίρη του Κατάρ έχει μήκος 124 μέτρα και πλάτος 19 μέτρα, διαθέτει επτά καταστρώματα, δύο ελικοδρόμια, πισίνα, τζακούζι, αλλά και υποβρύχιο που μπορεί να καταδυθεί σε βάθος 100 μέτρων.

Εκτιμάται ότι κόστισε πάνω από 300 εκατ. δολάρια και συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων του κόσμου.
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ