2014-08-29 12:06:21
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ & ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΣΤΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ «SERIE A»! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα συμπεριλαμβάνεται μέσα στη λίστα με τις 5 καλύτερες της Serie A, όπως τις παρουσιάζει η ισπανική ιστοσελίδα «futbolprimera».

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού είναι στην ίδια... μοίρα με τους Χουάν Ιτούρμπε (από την Βερόνα στη Ρόμα με 22 εκατ. ευρώ), Άλβαρο Μοράτα (από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους με 20 εκατ. ευρώ), Στέφαν Ντε Βρίι (από τη Φέγενορντ στη Λάτσιο με 8,5 εκατ. ευρώ) και Γκάρι Μεδέλ (από την Κάρντιφ στην Ίντερ με 8 εκατ. ευρώ).

Για τον Κώστα Μανωλά οι Ισπανοί γράφουν: «Ένας νεκρός βασιλιάς και ο βασιλιάς του λιμανιού. Η Ρόμα αντέδρασε γρήγορα μετά την πώληση του Μπενατιά στην Μπάγερν. Η ομάδα του Μονάχου πήρε τον παίκτη από τη Ρόμα, μετά τον τραυματισμό του Χάβι Μαρτίνεθ, πληρώνοντας 26 εκατομμύρια ευρώ. Από την πλευρά της η Ρόμα βρήκε με τα μισά χρήματα τον αντικαταστάτη του.

Ο Μανωλάς έφτασε στην ιταλική πρωτεύουσα έχοντας διακριθεί με τον Ολυμπιακό στο τελευταίο Champions League, ενώ άφησε καλές εντυπώσεις στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με την Εθνική Ελλάδας. Θα ενισχύσει την άμυνα της Ρόμα έχοντας να επιδείξει πολύ καλά νούμερα την περασμένη σεζόν».

Δείτε το βίντεο καλωσορίσματος του Μανωλά στη Ρόμα:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ